Top 10 – Cele mai căutate hoteluri cu SPA din Romania


BLOG.

Top 10 – Cele mai bune hoteluri SPA din Romania

Turismul este în creștere în România și prin urmare, turiștii caută cele mai bune spa-uri din România pentru relaxare și întinerire. România are o selecție incredibilă de spa-uri în toată țara din care să alegeți. Am pus laolaltă o listă de 32 de spa-uri uimitoare pentru a vă răsfăța în timpul vacanței.

1. Lotus Therm Spa&Luxury Resort 5*  – Baile Felix

Lux şi excelenţă în domeniul serviciilor de balneologie, Wellness & SPA.
Evadează din cotidian şi oferă-ţi câteva ore în centrul relaxare şi tratament al Hotelului Lotus Therm.
Lasă-te fermecat de culori odihnitoare, de arome reconfortante, de sunete relaxante, de atingeri întremătoare.

Profită de tratamentele marca Nelumbo Med-SPA.
Acestea acţionează sinergic, pentru a-ţi desăvârşi echilibrul interior şi sănătatea trupului.

Cu o experienţă îndelungată în balneoterapie și Wellness & SPA, personalul Lotus Therm supraveghează atent dozarea optimă a procedurilor.
* Accesul este destinat doar turiștilor cazați în hotel.






















2. Afrodita Resort & SPA 4* – Herculane

Herculum Spa – Europe’s Most Innovative Spa 2019 – cel mai nou concept de Wellness & Spa

Moștenirea cultului balnear în Herculane este atât de prezentă, iar pentru noi să redescoperim acest cult și să-l aducem în actualitate este lucrul cel mai firesc. Însuși Hercule s-a oprit prin aceste locuri să-și recapete energia! El este patron al izvoarelor termale, simbol al puterii și al echilibrului între forța fizică și cea spirituală.

Spa-ul a fost și va fi întotdeauna despre sănătate, iar sănătatea mileniului 3 este despre prevenție: se adresează în egală măsură omului activ, sănătos și prea ocupat, cât și acelora care au nevoie de tratament și ameliorare. Băile termale minerale și elementul apă sunt în centrul experienței Herculum Spa și dispunem de arii generoase deschise înspre natura uimitoare a stațiunii prin ferestre largi. Iar Afrodita, zeita născută din spuma marii, vă dezvăluie câteva secrete de frumusețe! Toate acestea le mixăm în ritualuri și tratamente spa de refacere, de relaxare și de vindecare.

3. New Splendid Hotel & Spa – Adults Only (+16) 4* – Mamaia

New Splendid Hotel & Spa – Adults Only (+16) este situat în staţiunea Mamaia, la doar 200 de metri de plajă, şi oferă acces gratuit la zona de spa şi la piscina interioară. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, precum şi de parcare privată gratuită.

Centrul wellness este destinat exclusiv adultilor si copiilor cu varsta mai mare de 16 ani! Contra unui cost suplimentar beneficiati de o piscina interioara cu zona de hidromasaj, sauna uscata, sauna umeda, dus emotional, fantana de gheata si o zona de relaxare, dar si de servicii de masaj, cu programare prealabila. Program centru wellness 10:00-21:00
























4. Lostrita Hotel & SPA 3*

Inaugurata in anul 2019, zona SPA a hotelului Lostrita din Baia Mare cuprinde o piscina interioara incalzita cu adancime de 1.2 m (potrivita atat pentru copii cat si pentru adulti) – dotata cu sistem de inot contra curent si masaj prin jet de apa.

Zona de relaxare cuprinde doua saune – una umeda si una uscata.

SPA-ul este o sursa idelala e recuperare dupa eforturi intense oferindu-ti timp pentru tine, pentru a te relaxa. Scufundarea intr-un spatiu SPA timp de 20 min inainte de culcare, imbunatateste semnificativ calitatea somnului eliberand stresul de peste zi. Experienta SPA  incepe de la intrarea intr-un astfel de centru, prin atmosfera pe care o degaja: muzica, arome, decor, lumina.

Apa calda si jeturile stimuleaza producerea de endorfine pentru un confort refasit la un nivel profund in corp.

Efectele saunei sunt diverse, dintre ele amintim: eliminarea toxinelor din organism, arderea caloriilor de unde rezulta pierderea in greutate, scaderea colesterolului, disparitia insomniilor, curatirea tenului prin deshiderea porilor, regularizeaza bataile inimii, activeaza circulatia periferica, intareste sistemul imunitar.

Accesul la piscina interioara si la sauna este gratuit pentru oaspetii hotelului.

5. Ensana Ursina 3* – Sovata

Ursina Ensana Health Spa Hotel este situat în inima României, la Sovata, este cel mai nou hotel health spa cu centru de tratament și spa.
Noul look al hotelului, renovat la 3*, și al celor 144 de camere se remarcă printr-un stil modern, proaspăt și tineresc.
După deschidere, oaspeții hotelului vor servi mesele la restaurantul Perla din Sovata Ensana Health Spa Hotel, cele două hoteluri fiind legate între ele. Zona de mese luminoasă şi confortabilă şi bufetul suedez sunt completate în sezonul estival de terasa în aer liber al restaurantului nostru.
În cadrul Ursina Ensana Health Spa Hotel veţi găsi un spaţiu generos și adecvat pentru a vă relaxa sau pentru a beneficia de tratamentul de care aveți nevoie. Aveți la dispoziție bazine cu apă dulce şi sărată,  baie alternantă Kneipp, saună finlandeză, biosaună, zonă de relaxare.
De asemenea toți oaspeții hotelului beneficiază de două intrări gratuite/zi/persoană la ștrandul Lacul Ursu.




















6. Lebada Luxury Resort & Spa 5* – Crisan

Lebada Luxury Resort & Spa se află în Crișan și pune la dispoziție un restaurant, un bar, un lounge comun și o grădină. Hotelul are piscină interioară, centru de fitness, program de divertisment de seară și recepție cu program nonstop.

Experții noștri au ales cele mai inspirate și inovatoare tratamente de relaxare din lume, într-un singur loc, ghidate de specialiștii noștri pentru o reîmprospătare completă a minții și a corpului.

7. Hotel Roman Maramures 3* – Statiunea Borsa

Hotelul Roman Maramureş este situat în Borşa, la 2 km de Cascada Cailor şi la 10 km de Lacul Iezer, şi oferă oaspeţilor săi acces gratuit la o piscină interioară, sauna, salina şi un restaurant.

Salina Artificiala Maramures din cadrul hotelului este o grota de sare cu peretii din caramizi de sare, cu proprietati terapeutice speciale. Sarea este o substanta atat de complexa incat contine 37 de elemente chimice, printre care iodul, magneziul, calciul, fierul, potasiul, sulful, sodiul, seleniul, litiul sau manganul. Bucura-te de relaxare in vacanta ta la Sauna Maramures, in orice sezon! Sauna este o modalitate de relaxare şi terapie practicată din cele mai vechi timpuri.






















8. Primera Dru Hotel&Spa 4* – Tăuții-Măgherăuș

In scop recreativ sau terapeutic, DruRelax vă pune la dispoziție piscine interioare și exterioare, iar pentru momente împreună cu familia, puți petrece timpul în Aquapark Drurelax.

Din când în când trebuie să vă faceți și puțin timp pentru o bine meritată pauză. O zi la spa este o modalitate bună de a vă relaxa și eliberarea de stresul care s-a acumulat în ultimele luni sau ani.

Aici va puteți crea și recrea legătura armonioasă între trup, minte și suflet, întrucât DruRelax este un centru de sănătate și un regenerator de energie. O experiență și o trăire bogată poate reprezenta și o reechilibrare mentală și emoțională.

9. Hotel Aventus 4* – Baile Felix

Revitalizează-ți corpul și mintea cu serviciile noastre SPA într-o atmosferă intimă și relaxantă!

Vă punem la dispoziție o piscină interioară cu o suprafață de 67 m2, cu o adâncime 1,1m și o temperatură de 31-35℃, iar pentru un plus de relaxare, piscina este dotată cu sistem de masaj cu jet de apă, masaj lombar și hidromasaj.

  • Saună salină uscată
  • Saună finlandeză
  • Duș scoțian
  • Masaj




















10. Hotel Gabriela 3* – Vişeu de Sus

Hotelul Gabriela se află în judeţul Maramureș, la 1,5 km de centrul din Vișeu de Sus.

Oaspeții au la dispoziţie facilități de wellness și spa. Acestea includ piscină interioară, sală de gimnastică, cadă cu hidromasaj, baie turcească, saună uscată și salină.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Call center: +40 251 412 035

TROPICAL TOUR SRL | RO 14092241 | J16/473/2001 | Licenta turism nr: 1294 / 28.02.2019 Polita asigurare nr: I 52766 / 07.12.2019 – 06.12.2020 – Omniasig Vienna Insurance Group S.A. | Brevet turism nr: 169 / 04.09.2014 – Badea Alexandru | A.N.S.P.D.C.P. nr. 31414 | M.D.R.T – 0800.86.82.82 | A.N.P.C. – www.anpc.gov.ro

About the Author

You may also like these

No Related Post