ATENA 2021 (avion) - Intre istorie si mitologie

Grecia

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Itinerariu



ziua 1

Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 08:30 pentru imbarcare pe cursa AEGEAN cu destinatia Atena (decolare la ora 10:40); sosire la ora 12:30. Transfer si cazare la hotel Blue Sea 4* (sau similar in Atena). Dupa amiaza, plimbari individuale sau, optional, excursie Apus de soare la Cap Sounion (65 km). Ne vom indrepta spre cel mai sudic punct al Greciei continentale (daca nu luam in considerare Peloponezul), pe un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee. Pret informativ: 75 Euro / persoana (grup minim 15 platitori) - include transport cu autocarul, ghid local vorbitor de limba romana, dejun pescaresc la taverna.


ziua 2

Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic cu autocarul al orasului Atena pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram Piata Omonia & Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Nationala, Stadionul tuturor atenienilor (Olympic), unde s-a desfasurat prima Olimpiada (1896). Vizita optionala la Akropolis cu ghid grec, vorbitor de limba romana (pret informativ: 20 Euro / persoana). Timp liber la dispozitie.


ziua 3

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Peloponez (tur Argolis), Istmul Corinth, Mycene, vizitarea Palatului cu renumita Poarta Leilor si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), Nafplion, orasul-port construit de venetieni in secolul XIII, prima capitala a Greciei moderne dupa eliberarea de sub otomani. Oprire pentru fotografii si timp liber pentru masa de pranz (optional) in zona portului din Nafplion cu perspectiva spre insula Burzi si Cetatea Palamidi. Pret informativ: 75 Euro / persoana (grup 15 platitori) ce include: transport cu autocarul, ghid local vorbitor de limba romana. Seara revenim in Atena pentru cazare.


ziua 4

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari sau vizite individuale. Optional, croaziera de o zi in Golful Saronic (Marea Egee) cu opriri in insulele Egina, Poros si Hydra. Pret informativ: 100 Euro / persoana (dejun inclus). Program folcloric pe vas. Se asigura transport cu autocarul la / de la punctul de imbarcare. Intoarcere la hotel.
ziua 5

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea bagajelor intr-un loc amenajat la hotel. La ora 15:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AEGEAN cu plecare la ora 18:45. Sosire la Bucuresti la ora 20:20.