Bali Singapore - Dimineata lumii 10 nopti 2021

Bali circuite

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Itinerariu

Program

 

  • Ziua 1. București –Bali

       Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul cu escala, spre Bali.  

 

 

 

  • Ziua 2.  Bali - Ubud

       După sosire în Bali suntem întâmpinati de ghidul local, care ne va face transferul catre Ubud, unde ne vom caza la un hotel 4*.

 

  • Ziua 3. Ubud

       Ziua de astăzi o avem la dispozitie pentru a ne bucura de facilitătile hotelului, sau putem alege sa mergem într-o excursie optională. Vom putea vizita zona pe cont propriu; putem explora Ubud, considerat a fi centrul cultural al insulei Bali. Cazare la acelasi hotel din Ubud.

 

    Astăzi putem alege sa ne petrem ziua dupa bunul plac sau putem incerca o excursie optionala in Tabanan si Mengwi, doua dintre cele mai importante regiuni ale insulei. Se va traversa orasul Denpasar dupa care se merge spre nord, pana la Jatiluwih unde se pot admira spectaculoasele peisaje. Se va ajunge la Bedugul, un frumos oras de munte situat pe malul Lacului Beratan, iar mai apoi se va vizita Templul Ulun Danu, templu hindus, situat pe un promontoriu al Lacului Beratan, intr-un decor de legenda, care i-a creat aura de templu magic. In finalul turului se va vizita Piata Candi Kuning, cu flori si fructe locale, inainte de reintoarcerea la hotelul din Ubud.

 

  • Ziua 5. Ubud

         După micul dejun, avem o zi intreaga la dispozitie pentru relaxare.

 

  • Ziua 6. Ubud - Seminyak

         Dimineaţă după micul dejun ne intalnim cu ghidul local, alături de care, vom porni într-o excursie de zi întreagă pentru a vizita Satul Ubud, care este cunoscut ca fiind un sat de artă și artizanat. Vom vizita Celuk, centrul de lucrări din aur și argint, Batuan, centrul sculpturilor în piatră, Mas, centrul sculpturilor în lemn și în sfârșit Ubud, centrul de pictură balinese. Continuam să vizitam Peștera Elelphant (Goa Gajah) și Pura Dalem Padang Tegal, pădurea maimuță, După aceasta minunata excursie vom fi transportati spre Seminyak,  următoarea locatie de sedere din Bali. Cazare in Seminyak la hotel 4*.

                   

  • Zilele 7 - 9.   Seminyak

       Avem cateva zile libere de sedere in frumoasa regiune Seminyak din Bali, care este o zonă de stațiune frumoasă pentru a petrece vacanța și pentru a descoperi plajele albe, mâncarea delicioasă și momente unice de relaxare.

.

  • Ziua 10.  Seminyak - Singapore

            După ce servim micul dejun ne îmbarcăm într-un autocar ce ne va face transferul catre aeroportul din Bali, de unde vom zbura catre Singapore. Ajunsi in Singapore, suntem preluati de la aeroport si transferati catre hotelul din Singapore unde vom fi cazati.  Pășim într-o lume în care chemările la rugăciune concurează cu agitaţia capitalismului, unde bătrânii joacă mahjong, iar tinerii se relaxează cu meciuri de cricket. Această fascinantă diversitate de stiluri de viaţă, culturi și religii înflorește în cadrul unei societăţi foarte bine organizate și închegate. Singapore e o metropolă modernă foarte curată, înconjurată de parcuri verzi și atent îngrijite. Bucătăria locală este o atracţie turistică populară și o importantă particularitate culturală. Cazare in Singapore la hotel de 4*.

 

  • Ziua 11.   Singapore

Diminetă, servim micul dejun si pornim intr-un tur, o experienţă cu nenumărate contraste între nou și vechi. Descoperim istoria, cultura și stilul de viaţă al incitantului Singapore. Trecem prin cartierul colonial pentru a admira Padang, o zonă verde foarte întinsă, destinată relaxării și sporturilor, așezată chiar în centrul orașului, apoi ne îndreptăm spre Esplanade Theatres, o construcţie postmodernistă imensă, cu rol de sală de spectacole, așezată pe malul râului Singapore. În apropiere descoperim și Statuia Merlion, simbolul orașului, sub forma unei creaturi imaginare cu cap de leu și trup de pește, ce face trimitere la originile orașului ce a fost odată o mică așezare pescărească.

Continuăm cu una dintre cele mai vibrante și autentice districte, Little India, apoi cu imensul cartier exotic Chinatown. Turul culminează cu faimoasa grădină botanică a orașului, descrisă de revista Times drept „cea mai frumoasă junglă urbană din Asia”. Cazare la acelasi hotel din Singapore.

 

 

  • Ziua 12.   Singapore - Bucuresti

Astăzi ne luăm la revedere de la frumoasa republica. Avem la dispozitie după amiaza pentru a ne mai plimba în faimosul oraș, renumit și pentru numărul mare de mall-uri și magazine extravagante, avand prilejul pentru o sesiune shopping. Spre seară vom fi transferati către aeroport, de unde vom zbura inapoi spre casă, incărcati de amintiri unice din circuitul nostru.

Bine de Ştiut

 

  • Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
  • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
  • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
  • Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
  • Obiectivele menționate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
  • Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
  • Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
  • Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
  • Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
  • Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
  • Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua ;
  • Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă acesta nu se închide  se va plăti obligatoriu suplimentul de single.
  • Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii.

 

 

 

Grup minim 20 pers.

Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19 persoane) se percepe un supliment  90 euro/ persoana.