BENELUX 2021 - Orase multiculturale

Olanda

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Itinerariu



ziua 1

Intalnire la ora 05:00 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul Plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa AIR FRANCE KLM cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 07:00. Sosire la aeroportul Amsterdam la ora locala 09:00. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, Palatul Regal din Piata Dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului Amstel, dar si celebra piata de flori. Dupa turul de oras continuam transferul catre Bruxelles (200 km). Cazare la hotel Pullman Brussels Centre Midi 4* sau similar in Bruxelles.


ziua 3

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la Luxembourg. Pe drum vom face o scurta oprire in Liege pentru a admira orasul (in functie de timpul disponibil, se poate vizita Muzeul Transportului Public - Wallonia, intrare contra cost). Apoi ne continuam drumul spre Luxembourg, unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place DArmes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Pret informativ: 100 EURO/persoana, minim 20 participanti. Seara intoarcere in Bruxelles, cazare la acelasi hotel.


ziua 4

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Brugge & Ghent. Vom face un tur pietonal cu ghid local, in cadrul caruia vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile. De asemenea, se poate opta pentru o croaziera pe canale. Pret informativ: 50 EURO/persoana, minim 20 participanti. Seara revenim in Bruxelles, cazare la acelasi hotel.


ziua 5

Mic dejun. Ziua de azi o putem dedica orasului Anvers. Plecam in cursul diminetii spre acest minununat oras. Odata ajunsi, vom efectua un tur de oras de circa 2 ore cu un ghid local, care ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrarea nu este inclusa). Pret informativ: 50 EURO/persoana, minim 20 participanti. Cazare in Bruxelles.


ziua 6

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi. Transfer catre Amsterdam pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:55. Sosire la Bucuresti la ora 00:35 (in data de 05.05.2021).
ziua 2

Mic dejun. Ziua de astazi o dedicam explorarii orasului Bruxelles. Avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa. Dupa amiaza, timp liber pentru explorarea orasului Bruxelles pe cont propriu sau cu insotitorul de grup. Pot fi vizitate: Catedrala St. Michel si St. Gudula, bijuterie a arhitecturii gotice din secolul al XIII-lea, primaria din Bruxelles, Muzeele Regale ale Artelor Frumoase fondate de Napoleon Bonaparte in 1801 (reprezinta un complex format din mai multe muzee, inclusiv Muzeul de Arta Veche si Muzeul Modern), Galeriile St. Hubert - galerie de shopping in Bruxelles datand din secolul al XIX-lea. Cazare in Bruxelles.