BUDAPESTA - VIENA 2021 (autocar)

Ungaria

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Itinerariu



ziua 1

Intalnire cu insotitorul de grup la Gara de Nord (coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor la ora 04:30 si plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Bucuresti Ploiesti Brasov Sibiu Sebes Timisoara Arad. Se pot efectua imbarcari de pe traseu. Vom ajunge in Budapesta in cursul dupa amiezii. Cazare in Budapesta la Ibis Citysouth 3* (sau similar). Seara timp liber pentru vizite individuale in Budapesta sau, optional, croaziera cu cina romantica pe Dunare: welcome drink, masa servita bufet suedez, cu preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin Tokaj la 4 persoane, apa minerala (pret informativ: 40 EURO/persoana, minim 20 participanti; pretul include si transfer cu autocarul si ghid local de limba romana).


ziua 2

Dupa micul dejun vom descoperi Budapesta, unde vom face un tur panoramic al orasului cu autocarul, dar si pietonal, impreuna cu ghidul local. Vom avea ocazia sa admiram: Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Piata Eroilor, Bulevardul Andrassy, Muzeul Holocaustului, baile termale, Dunarea, Palatul lui Matei Corvin, o piatra din Zidul Berlinului. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in centrul Budapestei, pentru vizite individuale. Va recomandam vizita la Palatul Parlamentul maghiar, care este a treia cea mai mare cladire administrativa si probabil cel mai frumos exemplu de arhitectura neogotica si neorenascentista din lume. Constructia a durat 19 ani si a fost data in folosinta in anul 1896 cu ocazia aniversarii unui mileniu de la infiintarea statului maghiar. Seara, optional, va propunem cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale la Borkatakomba, cea mai renumita crama din Ungaria (tarif informativ: 35 EURO/ persoana, minim 15 participanti).


ziua 3

Mic dejun. Plecare spre Viena unde vom incepe vizita cu un tur panoramic cu ghid local de 2 ore. Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Dupa amiaza va propunem o vizita la Palatul Schonbrunn, una dintre atractiile principale ale Vienei, ce are peste 1400 de camere, dintre care pot fi vizitate doar 40. Biletele de intrare se achita optional. Seara intoarcere la Budapesta pentru cazare la acelasi hotel.
ziua 4

Eliberarea camerelor. Dupa micul dejun vom pleca spre Bucuresti, tranzitand Romania: Nadlac Arad Timisoara Sebes Sibiu Brasov Valea Prahovei Ploiesti. Sosirea in Bucuresti seara tarziu.