CROAZIERA IN FIORDURILE NORVEGIENE 2021

Germania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Itinerariu



ziua 1

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 pentru imbarcare pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Hamburg. Decolare la ora 06:10 si sosire in Munchen la ora locala 07:20, schimbarea avionului si decolare spre Hamburg la ora locala 08:15. Sosire in Hamburg la ora locala 09:30. Dupa preluarea bagajelor vom face transferul din Hamburg catre Kiel (92 km) pentru imbarcare pe vasul de croaziera Costa Diadema. Vasul va pleca din port la ora 20:00.


ziua 2

In cursul diminetii, la ora 10:00 vom ajunge in Copenhaga unde vom avea la dispozitie intreaga zi pentru a explora un oras plin de eleganta si naturalete.


ziua 3

Astazi ne vom petrece intreaga zi navigand pe mare, bucurandu-ne de facilitatile vasului de croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), discoteca, centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc), cazinou, galerie de arta si altele.


ziua 4

In jurul orei 09:00 vasul va acosta in portul Hellesylt, o micuta localitate inclusa in patrimoniul UNESCO, poarta de intrare intr-unul din cele mai frumoase fiorduri din lume: Geiranger.


ziua 5

Dimineata, in jurul orei 09:00, vasul de croaziera va acosta in portul din Bergen, al doilea oras ca marime din Norvegia. Acest port are o traditie maritima veche, iar o excursie in oras ne va da posibilitatea sa vizitam cartierul Hanseatic, inclus si in Patrimonoul UNESCO, unde vom vedea cele mai vechi cladiri medievale din Bergen, construite de-a lungul docurilor Bryggen, una dintre cele mai active si pline de viata zone din oras. Vom putea admira frumusetea cladirilor istorice dupa o plimbare pe jos sau cu funicularul Floibanen, care ne va duce pana la varfurile Muntelui Floyen. Piata de peste se afla de asemenea in apropiere si merita explorata. Va recomandam excursia optionala: tur panormic al fiordului Hardangerf (150 Euro/adult). Vasul va pleca din port la ora 18:00.


ziua 6

Vasul Costa Diadema va ajunge in port la ora 08:00 dimineata si vom avea timp liber la dispozitie pentru a vizita pitorescul oras Stavanger, unul dintre cele mai vechi orase ale Norvegiei. Aceasta zona este foarte vizitata de turisti iar peisajele pe care le vom vedea aici ne vor impresiona cu siguranta. Stavanger este si oras universitar, fapt care se reflecta in atmosfera urbana si plina de viata, cu numeroasele magazine, pub-uri, cafenele si restaurante. Va propunem ca si excursii optionale: tur de oras (80 Euro/adult), vizitarea fiordului Lysef cu barca (85 Euro/adult).


ziua 7

Astazi vom avea inca o zi pe mare pentru a ne relaxa si a ne bucura de facilitatile vasului de croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), discoteca, centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc).
ziua 8

Sosire in portul din Kiel la ora 08:00 dimineata. Dupa formalitatile de debarcare de pe vas, ne vom indrepta catre Hamburg. Aici vom face impreuna un tur panoramic de oras cu autocarul in capitala landului Hamburg, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania. Vom putea admira principalele atractii ale orasului: Alster, lacul din inimia orasului, Jungfernstieg, cea mai renumita zona de cumparaturi si promenada, centrul vechi si Catedrala.