Croaziera in insulele grecesti si Turcia 2021

Grecia

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Itinerariu



ziua 1

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:30 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia ATENA. Decolare la ora 16:30 si sosire in Atena la ora 18:05.


ziua 2

Mic dejun. Transfer in jurul pranzului catre portul Pireu pentru imbarcare pe vasul de croaziera Celestyal Crystal. Vasul va pleca din port la ora 18:00. Compania de croaziera Celestyal Cruises este mandra de identitatea sa elena. Mediterana de Est este casa sa si este singura linie de croaziera care ofera pasagerilor o experienta greceasca autentica acolo unde unele dintre cele mai vechi povesti s-au nascut. Vom naviga pe timpul noptii pana in Kusadasi.


ziua 3

Mic dejun. Vasul de croaziera va ajunge in port la ora 08:00 dimineata. Astazi vom petrece jumatate de zi explorand orasul Kusadasi in cadrul excursiei incluse: Efesul Antic de-a lungul timpului - Helenistic si Roman. Astazi vom avea parte de o adevarata incursiune in istoria locala.


ziua 4

Mic dejun. In jurul orei 08:00, vasul va acosta in portul din Rodos. Vom merge impreuna in excursia inclusa de o jumatate de zi:


ziua 5

Mic dejun. Vasul de croaziera va acosta in portul din Agios Nikolaos la ora 08:00. Astazi ne vom bucura de ospitalitatea cretana. Vom debarca si vom participa la excursia inclusa de o jumatate de zi: Palatul minoic din Knossos - Prima Civilizatie Europeana\'. Palatul lui Minos din Knossos este celebru pentru arhitectura de exceptie avuta la momentul construirii sale. De asemenea numele regelui Minos este vestit deoarece se leaga mitul labirintului si uimitoarea poveste a Minotaurului. Creta este leaganul civilizatiei minoice (mileniul al II-lea i.Hr.), cea mai timpurie si mai stralucitoare civiizatie din spatiul european.


ziua 6

Mic dejun. La ora 07:00 vasul va ajunge in peisajul captivant al insulei Santorini.


ziua 7

Mic dejun. In aceasta dimineata la ora 08:30 vom ajunge in portul din Milos unde vom ramane pana la ora 13:30, cand vom porni mai departe spre Mykonos. Seara, la ora 19:00 vom ajunge in cea mai cosmopolita insula greceasca: Mykonos. Avem la dispozitie intreaga seara pentru a ne plimba pe stradutele inguste ale orasului Chora, cunoscuta si sub numele de Mikri Venetia (Mica Venetie), datorita cladirilor ridicate acum mai bine de 200 de ani de negustorii italieni, care ajungeau aici datorita comertului. Vasul va stationa pe parcursul noptii in Mykonos.


ziua 8

Mic dejun. Astazi avem intreaga zi la dispozitie pentru a ne relaxa la bordul vasului sau pentru a vizita orasul Chora.
ziua 9

Sosire in portul Pireu la ora 09:00 dimineata. Vom efectua in cursul diminetii formalitatile de debarcare de pe vas, apoi vom face un tur de oras inclus. Dupa amiaza, in jurul orei 15:00, se va efectua transferul la aeroport pentru a ne imbarca pe cursa Tarom, cu destinatia Bucuresti. Plecare la ora locala 18:55. Aterizare in Bucuresti la ora locala 20:30.