Disneyland Paris 2021 - Magia personajelor din desenele animate

Franta

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Itinerariu



ziua 1

Pentru plecarile din 08.04 si 05.05.2021: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 dimineata. Decolare catre Paris la ora 06:05 cu compania AIR FRANCE. Sosire in Paris la ora locala 08:20. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale orasului lumina: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Transfer si cazare la hotel Residhome Val d\ Europe 4* sau similar.


ziua 2

Mic dejun. Astazi va fi prima zi in care vom avea ocazia sa exploram minunata lume Disney. Din vecinatatea hotelului vom lua autobuzul si dupa aproximativ 15 minute vom ajunge in parcul de distractii.


ziua 3

Mic dejun. Avem o noua zi la dispozitie sa exploram cele doua parcuri (la alegere). Plecam cu autobuzul de la hotel si in aproximativ 15 minute vom ajunge la intrarea in parc. Biletul de intrare este inclus in pret.
ziua 4

Mic dejun. Camerele se elibereaza pana la ora 12:00. Astazi, pana la ora transferului catre aeroport, aveti timp liber la dispozitie. Daca doriti puteti merge pentru a face ultimele cumparaturi in centrul comercial Val dEurope situat in apropierea hotelului (o statie de metrou distanta). La ora 12:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Air France/Tarom (in functie de plecare, conform orarul de zbor avut).