Hurghada si croaziera pe NIL 2021

Egipt

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Itinerariu



ziua 1

Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 08:00. Plecare spre Hurghada cu compania TAROM la ora 10:00. Sosire la ora 13:10, transfer si cazare in regim all inclusive la hotel Albatros Palace 4* (sau similar).


ziua 2

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare. Cazare in regim all inclusiv la hotel Albatros Palace 5*.


ziua 3

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare. Va propunem, optional, o croaziera pe Marea Rosie. Veti avea posibilitatea de a face snorkeling in largul marii si de a admira corali sau diferite vietuitoare marine


ziua 4

Dimineata devreme (ora 05:00) plecare spre Aswan. Sosire in jurul pranzului si imbarcare pe vasul de croaziera Princess Sara 5* (sau similar). Pranz la bordul vasului. Dupa amiaza, vizita in Aswan cu feluca (barca mica si ingusta, cu panze). Cina si cazare pe vas.


ziua 5

Mic dejun. Excursie la marele baraj de la Aswan, realizare impresionanta a ingineriei moderne si si vizita templului Philae situat pe o insula in mijlocul Nilului. Navigare catre Kom Ombo, sosire si vizitarea templului Kom Ombo, dedicat celor doi zei: Sobek si Horus. Continuam navigarea spre Edfu unde va ancora vasul in aceasta seara. Pensiune completa si cazare la bordul vasului.


ziua 6

Dimineata vom vizita templul Edfu, dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Dupa vizita, navigam spre Luxor. La sosire vom vizita impresionantul Karnak (dedicat zeului Amon-Ra, cel mai mare complex religios din Egipt) Pensiune completa si cazare la bordul vasului.


ziua 7

Mic dejun. Check-out si debarcare de pe vas. Vom vizita Valea Regilor, folosita ca si necropola timp de 500 de ani intre dinastiile 18 Ci 20, cu aproximativ 1500 de ani inainte de Iisus Hristos. Au fost descoperite aici 63 de morminte regale, ultimul Ci cel mai faimos mormant descoperit apartAZnand faraonului Tutankhamoun. Continuam cu vizita la templul Reginei Hatshepsut, prima femeie faraon. Plecam spre Hurghada unde ne vom caza la hotel Albatros Palace 5* in regim all inclusive.
ziua 8

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroportul din Hurghada pentru imbarcare pe zborul companiei Air Bucharest. Decolare la 14:45 si sosire la Bucuresti la 18:15.