KENYA 2021 - Big Five safari si plaja la Oceanul Indian (25.08, 02.10)

Kenya

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Itinerariu



ziua 1

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 16:30 pentru imbarcare pe zborul companiei QATAR Airways spre Doha. Decolare din Bucuresti la ora 18:40. Sosire in Doha la ora locala 23:15 si decolare spre Nairobi la ora 01:45.


ziua 2

Aterizare in Nairobi la ora locala 07:10. Dupa intalnirea cu ghidul local, ne vom imbarca in jeepurile pentru safari si dupa un scurt instructaj vom pleca spre Parcul Amboseli, situat la o distanta de 216 km pe care o vom parcurge in aproximativ patru ore. Sosire la Ol Tukai lodge 4* sau similar in Parcul Amboseli, unde vom servi masa de pranz. Dupa amiaza vom face primul safari in aceasta rezervatie. Cina si cazare la lodge.


ziua 5

Plecare dimineata devreme pentru un ultim safari in Parcul Tsavo West, dupa care vom servi micul dejun si vom pleca spre Parcul Tsavo East. Parcul Tsavo East este imens si salbatic, iar spatiile sale vaste sunt fermecatoare. Parcul este o campie imensa de tufisuri intrerupta din loc in loc de silueta baobabilor. In salbaticia imensa si semi arida traiesc majoritatea animalelor specifice savanei africane. Vom face un safari in parcul Tsavo East si vom servi masa de pranz la Ashnil Aruba Lodge. Dupa aceea vom pleca spre statiunea Mombasa situata pe malul Oceanului Indian. Sosire si cazare in regim All Inclusive la hotelul Southern Palms 4* sau similar.


ziua 6

Cazare in regim all inclusive. Timp liber pentru plaja, odihna si relaxare la malul Oceanului Indian, pe plajele cu nisip fin, alb si apa de culoare turcoaz. Optional, puteti participa la una din urmatoarele activitati: tur de oras in Mombasa, vizita in Parcul Haller care adaposteste o varietate de specii de plante si animale, Pilli Pipa Dhow Experience (o calatorie pe mare pentru diving sau snorkeling) sau safari de o zi in Rezervatia Shimba Hills.


ziua 3

Micul dejun, pranzul si cina vor fi servite la lodge. Incununat de Muntele Kilimanjaro, cel mai inalt varf din Africa, Parcul Amboseli este unul dintre cele mai populare parcuri ale Kenyei. Cuvantul Amboseli vine din limba masai si se traduce prin praf sarat. Acest parc este unul dintre cele mai bune din Africa pentru observarea turmelor de elefanti de la mica distanta. Parcul este numit adeseori taramul gigantilor datorita elefantilor cu colti foarte lungi, cu adevarat impresionanti. Sunt cinci tipuri de habitat in parc printre care: albia secata a lacului Amboseli, zone umede cu izvoare sulfuroase, savana si padure. In jurul parcului traiesc triburi de Masai care pastreaza modul lor de viata traditional. Vom face doua sesiuni de safari in Parcul Amboseli, una dimineata si una dupa amiaza. Intre cele doua reprize de safari ne putem relaxa la piscina lodge-ului.


ziua 4

Mic dejun la lodge si plecare spre Parcul National Tsavo, cel mai mare si mai vechi parc national din Kenya si unul din cele mai mari din lume. Din cauza dimensiunilor vaste, parcul a fost impartit in doua parti: Tsavo West si Tsavo East. Pe drum vom vizita Izvoarele Mzima care formeaza un lac natural unde omul a creat posibilitatea observarii subacvatice a hipopotamilor, printr-o grota ascunsa sub lac. Sosire la lodge Kilaguna Serena Safari 4* sau similar unde vom servi masa de pranz si unde vom dormi in aceasta noapte. Dupa amiaza vom face un safari in Parcul Tsavo West. Acesta prezinta o serie de formatiuni stancoase si dealuri vulcanice, iar intr-o zi senina parcul Tsavo West ofera privelisti minunate asupra varfurilor acoperite de zapada ale Muntelui Kilimanjaro. Viata salbatica este bine reprezentata in parc, acesta adapostind zebre, gazele, girafe, impala, elefanti, lei si multe specii de pasari. Intoarcere la lodge pentru cina si cazare.


ziua 7

Cazare in regim all inclusive. Timp liber pentru plaja, odihna si relaxare pe malul Oceanului Indian


ziua 8

Mic dejun la hotel si plecare cu pachete de pranz spre gara din Mombasa de unde vom lua trenul SGR spre Nairobi, cu plecare la ora 14:00. Vom calatori in conditii de confort pana la Nairobi unde vom sosi la ora 20:00. Transfer de la gara din Nairobi la un hotel din apropierea aeroportului unde vom servi cina. Transfer la aeroportul din Nairobi pentru imbarcare pe zborul spre Doha.
ziua 9

Decolare din Nairobi la ora 01:30 si aterizare in Doha la ora 06:40. Imbarcare pe zborul Doha Bucuresti cu decolare la ora locala 08:30 dimineata. Aterizare in Bucuresti la ora 13:30.