MADRID 2021

Spania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Itinerariu



ziua 1

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:10 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10 si sosire la Madrid la ora locala 11:15. Transfer, urmat de tur de oras cu autocarul si cu ghidaj asigurat de insotitorul de grup. Sunt cuprinse principalele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles. Cazare la hotel 4*.


ziua 2

Mic dejun. Zi libera pentru cumparaturi. Optional se poate organiza vizitarea Palatului Regal in cursul diminetii, urmata de o excursie de o jumatate de zi la Toledo, una din fostele capitale ale Imperiului Spaniol, ale carui monumente sunt parte din patrimonial UNESCO. Considerat oras muzeu, este situat la doar 70 km de Madrid. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Cazare in Madrid la acelasi hotel.


ziua 3

Mic dejun. Zi libera sau excursie optionala la Manastirea El Escorial, in fapt un complex arhitectural de mare importanta istorica si culturala, ce se afla la o departare de cca 45 km de Madrid. Pentru dupa amiaza, optiunile sunt multiple, in functie de preferintele Dvs. Recomandam vizitarea unuia dintre muzeele celebre ale lumii Muzeul Prado sau Muzeul de Arta Reina Sofia. Cazare in Madrid.


ziua 4

Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Segovia. Pitorescul oras Segovia este unul dintre orasele-muzeu ale Spaniei. A fost inclus in patrimonial UNESCO in anul 1985 iar o plimbare pe stradutele din centrul vechi este una dintre cele mai placute experiente turistice. Orasul este strajuit de muntii Sierra de Guadarrama, iar obiectivele sale turistice, unele datand din secolele XIII-XIV, sunt deosebite (Apeductul Roman, Fortareata Alcazar, Catedrala). Seara, intoarcere la hotel.


ziua 5

Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata vizitelor libere. Dupa amiaza plimbare in Plaza Mayor, principala piata a orasului, scena unei multitudini de evenimente de-a lungul timpului: lupte de tauri, jocuri sportive, piata de marfuri, chiar si executii publice in vremurile Inchizitiei. Plaza Mayor este azi una dintre atractiile principale ale Madridului, iar magazinele insirate pe cele patru laturi ale sale primesc anual mii de turisti de pretutindeni. Seara va propunem sa serviti o gustare traditionala tapas intr-un restaurant local sau sa participati la un spectacol Flamenco (optional).
ziua 6

Mic dejun. Eliberarea camerelor, apoi transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom spre Bucuresti cu decolare la ora 12:15. Sosire la Bucuresti la ora 17:05.