MALTA - Revelion 2022 (Hotel Santana 4*)

Malta

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Itinerariu



ziua 1

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 17:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Wizz Air spre Malta, cu decolare la ora 19:55. Sosire in Malta la ora locala 21:20. Din aeroport se va face transferul catre cele doua hoteluri unde vom fi cazati: Hotelul Santana 4* (St. Pauls Bay).


ziua 2

Mic dejun. Astazi vom merge impreuna cu ghidul nostru local intr-o excursie inclusa de o jumatate de zi in care vom explora cele trei orase Birgu, Cospicua si Senglea.


ziua 3

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari pe cont propriu si relaxare sau o excursie optionala, o mini croaziera in zona de coasta, cu plecare din portul Sliema in jurul orei 10 dimineata. Durata plimbarii pe mare este de aproximativ o ora si jumatate. Cazare la hotel Santana 4* (St. Pauls Bay).


ziua 4

Mic dejun. Astazi avem ocazia sa vizitam impreuna cu ghidul nostru local, in cadrul excursiei optionale de o zi, orasul Valletta (Patrimoniu UNESCO), capitala insulei Malta. Impresionantul oras-fortareata a fost construit de Cavalerii Ioaniti dupa Marele Asediu din 1565. In intregul oras se gasesc peste 300 de monumente din perioada medievala.


ziua 5

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi intreaga, in care vom vizita: Mosta, Mdina si Rabat. O prima oprire o vom face la biserica Sf. Maria din Mosta. Domul acestei biserici a fost construit in secolul XIX, avand ca si sursa de inspiratie Panteonul din Roma.


ziua 6

Mic dejun. Pentru aceasta zi venim cu o noua propunere a unei excursii optionale care va va purta pe insula Gozo, o insula ce dispune de un patrimoniu turistic natural bogat si diversificat. Gozo este situata la o distanta de numai o jumatate de ora cu feribotul fata de principala insula a arhipelagului maltez.


ziua 7

Mic dejun. Va propunem o excursie optionala de o zi in care vom explora unele dintre cele mai cunoscute atractii din sudul insulei Malta: Grota Albastra, templul megalitic Hagar Qim (inclus in patrimoniul UNESCO), Marsaxlokk (un sat pescaresc traditional). O plimbare cu barca ne va purta pe sub arcada de 42 de metri inaltime, de unde vom patrunde in Grota Albastra, pentru a ne bucura de jocul fabulos de lumini pe care natura l-a lasat ascuns de restul lumii.
ziua 8

Mic dejun. Dupa predarea camerelor, la ora 11:00, veti avea timp liber in statiune pentru ultimele cumparaturi. Dupa amiaza se va face transferul catre aeroportul din Luqa pentru imbarcare pe zborul Wizz Air spre Bucuresti cu decolare la ora locala 21:50. Sosire in Bucuresti a doua zi pe 07.01.2022 la ora 01:10.