NEW YORK 2021 - The Big Apple

SUA

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Itinerariu



ziua 1

Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup cu doua ore si jumatate inaintea plecarii (a se consulta orarul de zbor corespunzator fiecarei plecari). Zbor cu compania AIR FRANCE KLM, cu schimbarea cursei la Amsterdam sau Paris, in functie de data de plecare. Sosire pe Aeroportul International JFK din New York, transfer si cazare la hotel DoubleTree by Hilton New York City Downtown 4* standard (sau similar), situat in MANHATTAN. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar. Pentru seara aceasta sau pentru oricare dintre seri va propunem sa participati la unul dintre spectacolele de pe Broadway - pretul unui bilet este de 80 - 140 USD, in functie de spectacol si de data.


ziua 2

In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul, impreuna cu care vom vizita in cadrul unui tur panoramic de oras cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Broadway, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii. Optional se poate organiza turul de noapte al orasului New York, incluzand: traversare la Staten Island, Brooklyn, Soho cartierul boem, Greenwich Village cartierul cluburilor de noapte, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 15 platitori. Cazare in New York.


ziua 3

Timp liber pentru vizitarea cladirii Empire State Building, obiectiv emblematic al New Yorkului, situat in inima Manhattan-ului. Vizita se poate incheia la cumparaturi, intreaga zona fiind renumita pentru magazine de marca pentru toate categoriile de produse (Macys Fashion District fiind unul dintre acestea). Alternativ, va recomandam o excursie optionala de o zi la Atlantic City si Philadelphia (pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 platitori). Excursia include transport cu autocarul, vizita in Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Dupa amiaza excursia optionala continua cu un tur panoramic pietonal in Philadelphia, vizitarea Muzeului Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose, Biserica Presedintilor. Dejun inclus. Cazare New York.


ziua 4

Timp liber. Optional, excursie de o zi cu avionul la Cascada Niagara. Excursia include bilet de avion dus intors, transferuri hotel aeroport hotel, tur ghidat al cascadei partea americana, plimbare cu vaporasul Maid of the Mist, plimbare in Parcul National Niagara, dejun bufet. Pret informativ: de la 490 EUR / persoana, in functie de pretul biletelor de avion si de numarul de participanti.


ziua 5

Zi libera pentru vizite individuale. Propunerile noastre sunt: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, plimbare in Central Park. Optional excursie de o zi la Boston, unul dintre cele mai frumoase orase din Statele Unite (transportul va fi asigurat cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din SUA, Trinity Church, cea mai frumoasa catedrala din USA, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in stil englezesc. Turul continua cu vizitarea Pietei Quincy si a Muzeului US Constitution. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 15 platitori). Cazare New York.


ziua 6

Astazi va propunem o excursie optionala de o zi in capitala SUA. Excursia cuprinde transport dus-intors cu autocarul, dejun inclus, tur de oras de cca 5 ore in cadrul caruia vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Memorialele Vietnam si Coreea, Cimitirul Arlington, Curtea Suprema, Cladirea FBI panorama. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 15 platitori). Intoarcere la New York seara, cazare.


ziua 7

Timp liber pentru ultimele cumparaturi (camerele vor fi eliberate cel mai tarziu la ora locala 12:00). Deplasare optionala in New Jersey pentru cumparaturi la cel mai mare outlet din statul New York. Deplasare optionala in New Jersey pentru cumparaturi la cel mai mare outlet din statul New York, The Mills at Jersey Gardens. In cursul serii, transfer la Aeroportul International JFK pentru imbarcare pe cursa KLM sau BRITISH AIRWAYS cu destinatia Bucuresti (via Amsterdam sau Londra).
ziua 8

Aterizarea la Bucuresti este prevazuta in cursul dupa-amiezii.