SUA 2021 - Coasta de Vest

SUA

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Itinerariu



ziua 1

Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup dimineata, cu 2 ore inaintea decolarii (a se consulta programul de zbor pentru fiecare data de plecare); decolare spre San Francisco cu compania aeriana BRITISH AIRWAYS sau AIR FRANCE KLM (in functie de data de plecare). Sosire la Aeroportul International din San Francisco dupa amiaza. Transfer la hotelul Whitcomb 3* (sau similar). Cazare.


ziua 2

Mic dejun. Dimineata ne vom intalni cu ghidul si impreuna vom vizita in cadrul unui tur panoramic de oras cele mai importante atractii ale metropolei: Podul Golden Gate, Debarcaderul Pescarilor, cartierul Nob Hill (loc preferat de producatorii de la Hollywood pentru filmari), Union Square, Chinatown Orasul Chinezesc, golful din San Francisco. Dupa amiaza avem prevazuta o excursie in zonele din vecinatatea marelui oras. Vom traversa Podul Golden Gate in drumul nostru catre Padurile Muir, ultimele paduri de sequoia din zona de coasta (vom vedea cei mai inalti copaci din lume).


ziua 3

Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala: vizitarea renumitului orasel Sausalito, cu o vedere deosebita asupra golfului si orasului San Francisco. Acest orasel impresioneaza prin aspectul mediteranean si prin farmecul deosebit al teraselor de pe faleza. Continuam cu vizitarea Vaii Sonoma, renumita pentru frumusetea peisajului, cu vizite si degustari de vinuri in cele mai cunoscute podgorii din California. Se viziteaza si pitorescul orasel in stil spaniol Sonoma. Pret informativ: 150 USD/persoana (minim 20 platitori). Seara, optional va propunem un tur San Francisco by night, incluzand cele mai populare atractii ale orasului: colina Twin Peaks, vedere de pe Golden Gate, Chinatown, Plaja de Nord, Cartierul Financiar, se traverseaza Bay Bridge, Insula Comorilor (de unde se vede spectaculos orasul) si Embarcadero. Pret informativ: 60 USD/persoana (minim 20 platitori). Cazare in San Francisco.


ziua 4

Mic dejun. Ne vom desparti de San Francisco si vom porni intr-o calatorie de o zi cu destinatia finala Santa Maria. Pe drum vom vizita orasul Monterey prima capitala a Californiei si una dintre cele mai fermecatoare asezari de pe litoral. Vom continua calatoria pe renumitul traseu turistic 17 Mile Drive pana la urmatorul popas - satul Carmel, cunoscut pentru pitorescul traditional al arhitecturii. Catre seara vom ajunge in Santa Maria unde ne vom caza la hotelul Santa Maria Inn 3* sau similar.


ziua 5

Mic dejun. Dimineata pornim catre Los Angeles. Pe traseu, vom vizita localitatea Santa Barbara, supranumita si perla de pe Riviera Americana. Vom admira arhitectura de inspiratie coloniala spaniola, vegetatia abundenta si ritmul de viata relaxat al locuitorilor. Catre dupa-amiaza ajungem la Los Angeles, unde ne vom caza la un hotel de 3* (Miyako sau similar). Seara se poate organiza optional un tur Los Angeles by night incluzand zonele renumite ale orasului, bulevardul Sunset, bulevardul Hollywood, locatiile faimoase frecventate de staruri, privelisti spectaculoase asupra orasului la Observatorul Griffith. Turul se termina cu vizitarea Universal Studios, zona plina de restaurante, baruri si magazine, cu o viata de noapte trepidanta. Pret informativ: 65 USD/persoana (minim 20 platitori).


ziua 6

Bine ati venit la Los Angeles The City of Glamour! Vom incepe ziua cu un tur de oras panoramic in cadrul caruia vom vedea: Beverly Hills - cartierul celebritatilor, Sunset Strip strada cunoscuta pentru panourile publicitare si restaurantele vedetelor, centrul orasului - Downtown, West Hollywood si Walk of Fame - vestitul bulevard in care stralucesc stelele tuturor vedetelor care s-au remarcat de-a lungul timpului la Hollywood. Dupa masa, excursie optionala pentru a vizita cartierele si plajele renumite ale orasului, devenite simboluri ale culturii si stilului de viata californian: moderna plaja Manhattan cu arhitectura specifica, Hermosa Beach, Venice Beach cu canalele venetiene si Santa Monica cu apusul de soare impresionant. Pret informativ: 150 USD/persoana (minim 20 platitori).


ziua 7

Zi libera pentru vizite individuale. Optional, va propunem o excursie de o zi la San Diego, oras aflat la o departare de cca 200 km de Los Angeles. Transportul se va asigura cu autocar sau minibus, in functie de numarul de participanti. Turul de oras incepe cu vizitarea orasului vechi (Old Town), locul asezarii primilor colonisti spanioli. Parcul Statal Istoric pastreaza mare parte din asezarea originala si prin constructiile sale ofera o imagine a Californiei din perioada mexicana si cea americana timpurie. Plimbare in golf si traversarea golfului cu ferry pana pe insula Coronada admira panorama orasului de pe partea celalta a golfului. Ne reintoarcem pe podul Coronado in San Diego. In timpul liber ramas se poate face un tur cu troleul de epoca - Old Town Trolley Tour - de tip hop-on hop-off, care are prevazut un stop si in aceasta zona veche a orasului. Dupa amiaza continuam turul cu vizitarea districtului turistic Seaport Village, Plimbare in centrul istoric al orasului pentru a admira casele in stil victorian, apoi vizitarea parcului Balboa (490 ha), parcul muzeelor, al teatrelor, gradina japoneza, gradina botanica. Optional se poate vizita una dintre cele mai faimoase gradini zoologice din lume, sau se poate face o croaziera de o ora in portul care gazduieste cea mai mare flota din lume, sau plimbare de doua ore Speed Boat Adventure. Timp liber in centrul vechi pentru plimbare si cumparaturi. Pret informativ: 195 USD/persoana, grup de minim 20 persoane. Intoarcere in Los Angeles in cursul serii si cazare.


ziua 8

Vom preda camerele si ne vom indrepta catre unul dintre cele mai cunoscute locuri din America: Las Vegas Orasul Norocului. Sosire in Las Vegas si cazare la hotelul Golden Nugget 4* (sau similar). Seara, puteti face optional un tur Las Vegas by night. In acest tur vom descoperi feeria acestui oras si viata de noapte: fantanile de la Hotelul Bellagio, vulcanul spectaculos de la Hotelul Mirage, Winn, Hotelul Venetia si vechiul Las Vegas: strada Fremont, unde s-au facut primele cazinouri, cu un spectacol de lumina si sunet. Vom continua turul trecand prin zona Capelei Row, singura capela tip drive through din lume. Vom face si o oprire la intrarea in Las Vegas South, marcata prin reclama luminoasa Welcome to the Fabulous Las Vegas. Pret informativ: 65 USD/persoana (minim 20 platitori).


ziua 9

Timp liber pentru vizite individuale sau optional deplasare pentru cumparaturi la cel mai mare magazin fara taxe (outlet) din zona Las Vegas sau o excursie in Death Valley sau Valley of Fire. Seara aveti timp liber la dispozitie pentru a descoperi mirajul jocurilor de noroc in cazinourile din Las Vegas sau puteti alege o cina la ultimul etaj al turnului At The Top Of The World Stratosphere . Cazare in Las Vegas.


ziua 10

Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Marele Canion una dintre cele mai spectaculoase minuni geologice ale planetei. Strabatut de fluviul Colorado, care a sapat 2 milioane de ani sculptand platoul imens pentru a da forma pe care o are astazi, Marele Canion este recunoscut pentru privelistile fantastice pe care le ofera, un tablou al naturii fara egal - stanci colorate ce strajuiesc vaile abrupte si platouri ametitoare. Seara tarziu intoarcere in Las Vegas. Pret informativ: 230 USD/persoana, dejun inclus (minim 20 platitori). Cazare in Las Vegas.


ziua 11

Timp liber pentru cumparaturi. Eliberarea camerelor se va face cel mai tarziu la ora 12:00. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa transatlantica.
ziua 12

Schimbarea cursei la Londra sau Amsterdam (a se consulta orarul de zbor detaliat) si decolare catre Bucuresti; aterizarea pe Aeroportul Otopeni este prevazuta in cursul serii sau la miezul noptii (in functie de data de plecare).