THAILANDA 2021 - toamna

Thailanda

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Itinerariu



ziua 1

Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:30, pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE KLM cu destinatia Bangkok, cu schimbarea cursei la Amsterdam.


ziua 2

Sosire in Bangkok la ora locala 10:05 si transfer catre Pattaya. Pe drum, optional, o scurta vizita la una dintre cele mai mari gradini zoologice (Tiger Zoo) cu numeroase specii de tigri si crocodili si spectacole interactive. Dupa amiaza vom ajunge in Pattaya. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.


ziua 3

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional vizita in Satul Nong Nooch unde se gaseste una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei (parc natural, lac, cactus, orhidee). Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze si o demonstratie de box thailandez. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.


ziua 4

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional excursie catre Insula de Corali (Koh Lan). Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota sau puteti face snorkeling. Masa de pranz este inclusa. Seara ne intoarcem in Pattaya. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.


ziua 5

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Optional va propunem croaziera pentru a vizita 3 insule cu masa de pranz inclusa. Seara, optional, puteti participa la cabaretul Alcazar. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.


ziua 6

Mic dejun. Timp liber sau optional excursie in Pattaya (Discovery tour Pattaya), cu vizitarea unor temple, durata 3 ore. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.


ziua 7

Mic dejun. Plecam din Pattaya si ne indreptam catre capitala Bangkok. Tur de oras de o jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe cu templul Wat Traimit (Buddha de Aur statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Budha Culcat statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungime, cu talpi frumos incrustate in sidef), Klong Tour cu croaziera pe raul Chao Phraya si terminam cu Wat Arun (Templul Rasaritului). Seara, optional, cina buffet international la restaurantul din Bayoke Tower la 309 m inaltime cu panorama superba 360 asupra orasului Cazare hotel la Mandarin Bangkok 4* sau similar.


ziua 8

Mic dejun. Vizita la piata plutitoare Damnoen Saduak. Turul va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda, iar pana la destinatie vom trece pe langa campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos. Dupa participarea la piata plutitoare, vom face o oprire si la templul Pra Pathom Chedi din provincia Nakorn Pathom. Dupa amiaza ne vom intoarce in Bangkok si vom avea timp liber pentru cumparaturi. Cazare la hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.


ziua 9

Mic dejun. Va propunem optional excursie la Marele Palat si Templul lui Buddha de Smarald. Marele Palat este cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei. A fost construit in 1782 si a fost centrul puterii timp de 150 de ani, fiecare cladire fiind o uimitoare munca a stilului thailandez si european. Vizitam apoi Wat Phra Kaeo (Buddha de Smarald) considerat cel mai vechi si mai frumos templu al lui Buddha. Seara va propunem optional plimbare cu nava eleganta de croaziera pe faimosul rau Chao Phraya ce traverseaza centrul istoric al orasului, cu cina buffet inetrantional si muzica live. Cazare la hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.


ziua 10

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale si shopping. Cazare la hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.
ziua 11

Mic dejun. Transfer catre aeroportul din Bangkok pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE KLM cu destinatia Bucuresti, cu schimbarea cursei la Amsterdam Sosire in Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 00:30 (in noaptea de 29.11 / 30.11).