Despre Noi

Exotic beach
Agentia de turism Tropical Tour

Bun venit in Marea Familie Tropical Tour!

Infiintata in 2001 in inima Craiovei, Tropical Tour nu este doar o agentie de turism, ci un adevarat partener de calatorie. Misiunea noastra este de a transforma fiecare calatorie intr-o experienta unica si memorabila, plina de descoperiri si momente speciale.

Pasiune si Profesionalism in Fiecare Calatorie

La Tropical Tour, fiecare membru al echipei noastre impartaseste aceeasi pasiune pentru calatorii si aventura. Ne dedicam total pentru a-ti oferi nu doar o vacanta, ci o experienta de neuitat, bazata pe profesionalism, incredere si atentie la detalii. Ne implicam cu pasiune pentru a te inspira in alegerea celei mai frumoase calatorii.

Exotic beach

O Calatorie spre Succes

De-a lungul anilor, am crescut si ne-am dezvoltat, stabilind parteneriate solide cu unii dintre cei mai mari touroperatori din lume. Aceste colaborari ne permit sa oferim o gama variata de servicii: consultanta turistica, rezervari hoteliere, croaziere, circuite, pachete charter, bilete de avion si inchirieri de masini, toate la standarde inalte si tarife competitive.

Siguranta si Calitate Recunoscute

Suntem mandri de premiile castigate, inclusiv locul 1 in categoria “Activitati ale Agentiilor turistice” acordat de Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj in anii 2015, 2016, 2017, 2021 si 2022. Aceste premii sunt marturia angajamentului nostru pentru excelenta si calitate. Verificam constant furnizorii cu care lucram pentru a asigura situatia lor financiara si dedicarea lor in a face vacantele turistilor nostri mai frumoase si mai sigure.

Exotic beach

Echipa Noastra, Inima Calatoriilor Tale

Echipa noastra este in formare continua, asigurandu-se ca fiecare membru este pregatit sa iti ofere cele mai bune servicii. Fie ca este vorba de organizarea de evenimente corporate, planificarea unor vacante exotice sau asistenta pe parcursul calatoriei, suntem aici pentru tine.

Planifica-ti Calatoria de Vis cu Tropical Tour

La Tropical Tour, fiecare calatorie incepe cu o poveste si se termina cu amintiri de neuitat. Te invitam sa fii parte din aventura noastra si sa descoperi lumea alaturi de Tropical Tour!