Alunis

Sovata, Jud. Mures, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Ofertele de tratament au check in obligatoriu duminica !   
Tarifele pentru ofertete cu tratament  includ consultatia medicala, cazare incamera dubla sau single si pensiune completa meniu fix (la cerere se elibereazacontravaloarea meniului fix in tichete valorice ,masa servindu-se a la carte larestaurant ,unde tarifele contin TVA ) . Procedurile din pachetele specialesunt minore.
Persoanelecare nu detin bilet de trimitere de la medicul de familie achita o diferentasuplimentara de TVA 5% la valoarea pachetului si taxa de consultatie in valoarede 35 lei iar pentru masa se vor elibera bonuri valorice in valoare de 60 lei /zi .
            Pachetele de tratament includ siaccesul la piscina cu apa dulce, saune si fitness. Nu includ accesul la piscinelecu apa sarata decat pe baza fisei de tratament.


HOTEL ALUNIS*** situat in statiunea balneoclimaterica Sovata la 100 m de Lacul Ursu, pune la dispozitia turistilor 284 locuri de cazare in camere duble, cu 2 paturi sau cu pat matrimonial, cu baie proprie.
Hotelul pune la dispozitia clientilor o piscina interioara si un centru spa bine dotat. Camerele sunt izolate fonic si au balcon propriu. 



Spatiile de cazare dispun de urmatoarele facilitati proprii:
- TV cablu;
- Telefon;
- Frigider (camerele renovate)
- Internet wireless (camerele renovate)
- Camerele renovate (et III 301-324) si (203,501,601)
- Camerele 301,501,601 au cabina dus

Deasemenea, complexul Alunis pune la dispozitia clientilor:

- Centru de conferinte si afaceri;
- Sala de sedinte cu 100 de locuri;
- Restaurant modern cu 250 de locuri;
- Camera de tratament salin;
- Bar de zi;
- Biliard.
- Hidroterapie
Tarifele de tratament sunt valabile doar cu dovada de asigurat ( trimitere de la medicul de familie, card de sanatate, etc).