AQVATONC - STEAUA DE MARE CMP

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Informatii
HOTEL AQVATONIC BALNEO SPA  face parte din Complex Steaua de Mare, alaturi de hotel Delfinul 3* si hotel Meduza 3* si este situat la 30 m de plaja, ce a fost latita in anul 2015. Aceasta are 231 camere si imparte facilitatile comune oferite de complex - doua restaurante, braserie, barul panoramic de la etajul 14 al hotelului Delfinul 3*, locurile de joaca pentru copii interioare si exterioare, plaja, salile de conferinta, precum si baza de tratament Aqvatonic Med SPA & Wellness, una dintre cele mai moderne baze detratament de pe litoral. 

Dotari si servicii
Indiferent daca ne-ai vizitat din curiozitate, pentru ca simti nevoia sa faci ceva mai mult pentru tonusul tau fizic si mental sau pentru ca te-ai plictisit de vechiul loc unde faceai sport, trebuie sa stii de la bun inceput ca AQVATONIC MED SPA - Steaua De Mare este un centru privat de relaxare si tratament conceput altfel decat ai fost obisnuit.
Vei gasi aici o stare de bine, atmosfera prietenoasa, servicii de calitate, bun simt, grija fata de natura, viata linistita de familie, locuri in care sa te simti bine socializand intre prieteni, destinate relaxarii , sportului si recuperarii trupului pentru o minte odihnita si performanta.
Vei regasi aici masaje subacvale pentru toate zonele corporale, alveole dinamice adaptate pentru diferite inaltimi, cascade de apa si masaj cervical, gheizere, culoare de inot, paturi de masaj, spirale de jeturi, culoare de mers contra curent dar si o salina cu sare de Himalaya si salinizare THERASOL, o generoasa sauna finlandeza, alta cu infrarosii si o spatioasa baie de aburi. Pe restul te lasam sa le descoperi tu cand ne vei trece pragul.
Daca iei in calcul ca vorbim despre singurul bazin cu labirint Aqvatonic din Europa de Est ce incorporeaza 16 zone specifice de masaj acval si subacval cu temepraturi cuprinse intre 28 si 34 de grade, atunci credem ca ti-ai facut deja o impresie.
Beneficiile bazinului Aqvatonic:
- relaxare psihica, relaxare musculara si detensionare
- relaxare mentala si redobandirea balantei interioare, timp de relaxare si evadarea din rutina
- impresia de iluminare si usurare datorita presiunii acvatice
- revigorarea datorata apei calde, efectul de relaxare din cauza apei fierbinti
- stimularea simturilor
- eliberarea durerilor datorita presiuni si frecarilor
- imbunatatirea circulatiei sanguine din cauza efectului hidrostatic si masajului jeturilor cu diferite presiuni
- stimularea locala a metabolismului
- stimularea sistemului imunitar
Zona calda
Masaj subacval pentru zona inferioara, masaj subacval pentru zona posterioara, masaj subacval pentru bazin si fese, alveole de masaj pentru spate si zona femurala, alveole de masaj dinamice adaptate pe diferite inaltimi cu program electronic de control, zona recuperatorie de mers contra curent cu masina de generat valuri, umbrela de apa tip cascada, cascade de apa pentru masaj cervical, zona de gheizere, zona de AquaGym, zona de fitness subacval cu biciclete si aparate subacvatice, culoare de inot de 25 de metri, zona de inot contra curent.
Zona fierbinte
Spirala de jeturi, paturi de relaxare si masaj pentru intreg corpul, zona de relaxare tip bubble bath.
Zona sport
Paseste in zona de sport unde ai la dispozitie aparate de fitness gandite pentru intretinere si recuperare, biciclete eliptice, orizontale si verticale, benzi de alergat, prese si aparate multifunctionale de tip BioForce, zona de aerobic si activitati speciale si nu in ultimul rand aparatele clasice cu care esti obisnuiti din centrele de fitness traditionale.
Zona spa
Relaxarea totala vine dupa intrarea in zona SPA unde ai la dispozitie cabinete cu suprafete generoase unde iti oferim printre altele masaje/bai cu namol de Techirgiol, tratamente cosmetice, masaje subacvale si aromaterapii, tratamente galavnice sau hidro-colono-terapii, masaje specifice si toata gama de tratamente corporale.
Zona med
Nu in ultimul rand venim in intampinarea persoanelor ce se recupereaza sau se trateaza de diferite afectiuni cu o zona medicala ce cuprinde cabinete special amenajate in 2015 cu dotari de ultima generatie. Printre facilitatile oferite de aceste cabinete enumeram: tratamente namol, magnetoterapie, electroterapie, laserterapie, bai galvanice si aerosoli.
Zona fun
Daca inca nu i-ai inscris inca pe cei mici la cursurile de inot, karate, gimnastica, dansuri, sau alte activitati organizate de noi, le-am pus la dispozitie un separeu in care se pot zbengui in voie cat timp tu esti ocupat cu o cafea sau te intretii la piscina. Pentru cei un pic mai mari am pregatit mese de biliard, air hockey dar mai ales un separeu dotat cu 5 simulatoare auto unde se pot lua la intrecere cu prietenii.
Zona bistro
De asemenea, la noi poti adopta o dieta sanatoasa si echilibrata. A manca sanatos nu presupune a-ti insusi o serie de concepte legate de nutritie sau a te priva de toate alimentele favorite pentru a fi cat mai slab, ci inseamna tocmai a avea mai multa energie, a te simti bine, a te mentine sanatos si a duce o viata sanatoasa, adica a avea un organism tonic, energic.
De aceea, ne-am gandit la toate si te invitam in lobby bar-ul din Zona de Nutritie pentru a descoperi meniurile special create pentru a asigura organismului toata energia de care are nevoie. Sunt meniuri variate, ce contin preparate sanatoase pentru toate gusturile, gandite impreuna cu nutritionistii si bucatarii nostri, care au conceput si un meniu special pentru cei mici. Tot ce-ti ramane de facut dupa timpul petrecut la antrenament este sa te relaxezi in compania familiei si a prietenilor, degustand ceea ce crezi ca ti se potriveste pentru a te incarca cu energia atat de necesara.

Pachete tratament: 
Pachet Balneo Spa-  Pachet de tratament ce include 5 terapii si anume 3xMED (laser/ electro/ ultrasunete / magneto/ galvanice/ kineto/ hidro/ tens - exclus masaje) + 1x terapie NAMOL SAPROPELIC (impachetari/cataplasma/baie) + 1x circuit AQVATONIC, in conformitate cu normele si procedurile COVID interne. Se selecteaza numai de luni pana vineri. Sambata si duminica sunt incluse in mod GRATUIT sesiunile de hidro kineto terapie in bazinul de tratament AQVATONIC: 162 lei/zi/ persoana
Pachet Balneo Spa Plus - Pachet de tratament ce include 6 terapii si anume 3 x terapii MED (laser/ electro/ ultrasunete / magneto/ galvanice/ kineto/ hidro/tens ..) + 1 x terapie masaj ( terapeutic/ drenaj limfatic/ reflexoterapie) + 1x terapie NAMOL SAPROPELIC (impachetari/cataplasma/baie) + 1 x sesiune circuit AQVATONIC complet. Se selecteaza numai de luni pana vineri. Sambata si duminica sunt incluse in mod GRATUIT sesiunile de hidro kineto terapie in bazinul de tratament AQVATONIC: 198 lei/zi/ persoana
Pachet Techir Escape: Pachet de tratament (pentru minim 5 zile) ce include:1x Circuit AQVATONIC individualizat in functie de afectiune - 25 min, 1x terapie namol (impachetare sau baie) la recomandarea medicului, 1x masaj terapeutic sau masaj namol - 20 min, 1x sesiune de hidro/kinetoterapie sub supravegherea unui kinetoterapeut - 25 min: 150 lei/zi/persoana
Consult medical: 156 lei/ persoana *
* Consultatia medicala la centru obligatorie (inclusa pentru minim 10 zile de tratament) se poate efectua doar luni - vineri.
 

Servicii masa
La acest hotel, pachetele STANDARD includ consumatia din minibarul realimentat in fiecare zi cu apa plata/ minerala, gama PEPSI/ COCA COLA, bere Bergenbier, de accesul la snacks si la barul cu autoservire special amenajat la parter, prosoape de plaja si acces suplimentar la zona de plaja din cadrul Subsectorului 1.
Pachetele STANDARD de all inclusive includ:
- 3 mese in sistem open Buffet servite in restaurantele modernizate in anul 2020. In timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa calda si carbogazoasa precum si bere/ vin/ bauturi alcoolice la pranz si cina;
- bauturi racoritoare/ bere/ vin la piscina/ plaja special amenaja la plaja - subsector 2 zona Bronze si piscina;
- acces la locurile de joaca interioare/ exterioare din cadrul complexului;
- acces la programele de divertisment pentru copii conform orarului afisatla receptii, precum si la noua locatie de divertisment de pe plaja;
- LIVE BAND/ Entertainment in fiecare seara la piscina din fata complexului&bauturi racoritoare, bere si vin conform orarului afisat in receptii;
- PROIECTII in aer liber pe plaja in zona special amenajata in acest an.

Facilitati suplimentare oferite in pachetele de la hotel Aqvatonic
- minibar realimentat zilnic cu produse (Apa plata/ minerala, Gama Pepsi Cola, Bere Bergenbier;
- Welcome Snacks si bauturi racoritoare, oferite zilnic in lobby bar/ zona amenajata din Hotel Delfinul;

Facilitati extra (se achita separat)
- acces bazin Aqvatonic, terapii SPA si tratamente BALNEO&MED. Tarif special pentru acces bazin AQVATONIC si discount la terapiile SPA din cadrul bazei de tratament;
- sezlongurile din zonele preferentiale GOLD si SILVER;
- mesele in sistem a la carte in cadrul Braseriei Steaua de Mare de pe faleza, La Stuf/ Beach Bar Subsector 2 Zona GOLD;
- masajele sau terapiile de pe plaja.
Turistii care au optat pentru serviciile all Inclusive au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in hotel.

Dotari camere
PARTIAL SEA VIEW - au capacitatea pentru 2 persoane + 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 copii (0- 6.99 ani)  ce pot fi cazat in patul generos sau pe o sofa de 1.40 m situata in dreptul ferestrei. Suprafata totala a camerei este de 18 mp si dispune de un pat matrimonial de 160 x 200 cm, o sofa de 60 x 140 cm , un generos TV, minibar modern, espressor de cafea, cabina de dus, uscator de par, fier de calcat, seif si internet; 
FRONT SEA VIEW - o capacitate pentru 2 persoane + maxim 2 copii ( 0-11.99 ani) ce pot fi cazati in patul generos sau pe un pat suplimentar contra unui cost suplimentar. Suprafata totala a camerei este de 20 mp si dispune de un pat matrimonial de 160 x 200 cm, un fotoliu de relaxare , un birou de lucru cu scaun, un generos TV, minibar modern, espressor de cafea, cabina de dus, uscator de par, fier de calcat, seif si internet.
DOUBLE ROOM - situate pe latura nordica, la etajele 1 si 2 ale hotelului, aceste camere au capacitatea pentru 2 persoane + maxim 2 copii ce poti fi cazati in patul generos sau pe o sofa de 1.40m situata in dreptul ferestrei. Suprafata totala a camerei este de 18 mp si dispune de un pat matrimonial de 160 x 200 cm, o sofa de 140 x 60 cm , un generos TV, minibar modern, espressor de cafea, cabina de dus, uscator de par, fier de calcat, seif si internet. 
SMALL TRIPLE situate pe latura nordica, la etajele 6-9 ale hotelului, aceste camere au capacitatea pentru 3 persoane + maxim 1 copil ce poti fi acomodati in patul dublu si pe patul single. Suprafata totala a camerei este de 18 mp si dispune de un pat matrimonial de 150 x 200 cm + un pat single de 80 x 200 cm , un generos TV, minibar modern, espressor de cafea, cabina de dus, uscator de par, fier de calcat, seif si internet.
Apartamentele - sunt compuse din living si dormitor, un hol si un grup sanitar. Dormitorul este dotat cu un pat dublu de 160 x 200 + o sofa de 140 x 60 cm + TV. Livingul este dotat cu o canapea extensibila de 180 x 70 cm (180 x 140 cm cand este deschisa), o sofa de 140 x 60 cm in dreptul geamului si un TV. Suprafata totala a apartamentului este de 35 mp iar biroul, minibarul, cele 2 dulapuri duble, esspresorul de cafea, si aerul conditionat sunt disponbile in holul apartamentului de unde se face si accesul catre baia dotata cu o cada de 120 cm, articole de toaleta, uscator de par, prosoape, halate si papuci. Apartamente- au o vedere partiala la Portul Agigea si Marea Neagra, fiind amplasate pe latura nordica a hotelului.
Camerele nu au balcoane.

Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0 - 2.99 ani gratuit cazare si masa, iar in limita disponibilitatii pot beneficia de pat de copil;
- 3 - 6.99 ani au cazare gratuita si achita 22 lei supliment MD, 55 lei supliment DP, 77 lei supliment PC sau 88 lei suplimentul AI, fara pat suplimentar. Pot fi acomodati pe sofa disponibila in camerele care dispun de aceasta facilitate;
- 7 - 11.99 ani au cazare gratuita si achita 27 lei supliment MD, 77 lei supliment DP, 99 lei supliment PC sau 126 lei suplimentul AI, fara pat suplimentar. Pot fi acomodati pe sofa disponibila in camerele care dispun de aceasta facilitate;
- peste 12 ani sau orice adut achita 39 lei supliment MD, 105 lei supliment DP, 170 lei supliment PC sau 198 lei suplimentul AI.
- pat suplimentar 60 RON/ zi in functie de disponibiltate si capacitatea camerei (numai in Front Sea View sau Apartament).