Bulevard CM

Predeal, Jud. Brasov, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


HOTEL BULEVARD din statiunea Predeal este pozitionat intr-un cadru montan unic , dominat de privelistea impunatoare a Muntilor Bucegi, Piatra Mare si Postavarul si de aerul curat si proaspat al muntelui.
Acesta este situat la 900 m de partiile de schi, si ofera acces gratuit la internet Wi-Fi, restaurant, terasa si gradina.
Cu o traditie de peste 85 ani complexul este complet renovat si ofera 31 spatii de cazare amenajate elegant.
Gara Predeal este la 500 de metri, iar Castelul Peles este la 13 km
Accesibilitate: acces direct din DN1 (Drumul National 1), parcare gratuita delimitata cu bariere de acces, sistem de supravhegere.
Dotari si servicii
Cladirea construita in anul 1928 specifica perioadei interbelice a fost pastrata si renovata, astfel incat Hotelul Bulevard este si astazi o prezenta impunatoare si boema, in care confortul si starea de bine va invita sa-i treceti pragul lasand la intrare grijile cotidiene, relaxandu-va si bucurandu-va de momente frumoase pe care le puteti petrece in locurile special concepute pentru dumneavoastra.
Clientii se pot relaxa in cadrul hotelului la sauna si jacuzzi.
RESTAURANT - hotelul are un restaurant spatios si o terasa de vara. Restaurantul dispune de 66 locuri intr-un stil elegant unde puteti comanda preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala. Barul dispune de 23 locuri intr-un ambient de exceptie, aici puteti savura o gama variata de cocktailuri , bauturi alcoolice si nonalcoolice, preparate din cafea, ceaiuri, ciocolata calda, totul intrun ambient muzical placut.
SAUNA USCATA (FINLANDEZA) - este o sauna realizata Intr-o incinta de lemn, Incalzita electric cu ajutorul rocilor vulcanice. Sauna uscata are o umiditate de aproximativ 10% si o temperatura de 85 - 90C, efectul fiind simtit dupa primele 5 minute de utilizare printr-o transpiratie puternica. Transpiratia este un proces natural si vital din punct de vedere al sanatatii. Datorita Incalzirii corpului, organismul Incearca sa-si mentina temperatura constanta, racindu-se prin transpiratie. In lichidele secretate de catre glandele sudoripare se regasesc saruri minerale, substante reziduale de metabolism si toxine acumulate In organism. Aceste glande secreta si o proteina bactericida (dermicidina), care actioneza ca un antibacterian si limiteaza dezvoltarea florei bacteriene cutanate ,care pot da nastere infectiilor ale pielii, cum ar fi acneea.
JACUZII este o piscina sau o cada cu hidromasaj, ce poarta denumirea de SPA la domiciliu. Acest tip de cada a fost inventat in 1968 de Roy Jacuzzi, de unde si denumirea lui. Asa au fost puse bazele hidroterapiei la domiciliu, fenomen preluat apoi de hoteluri si SPA-uri de relaxare. Prin Jacuzzi, se foloseste apa calda ca terapie, aceasta avand o temperatura constanta de 37 de grade.
Dar ce este de fapt un Jacuzzie O cada sau o piscina prevazuta cu orificii prin care sunt impinse in piscina valuri de aer cald sau apa fierbinte sub presiune. Apa este filtrata in permanenta, existand un circuit neintrerupt - pe de o parte intra in piscina valuri de apa calda sub presiune, iar pe de alta, apa racita se scurge din piscina pentru a se pastra permanent acelasi nivel de apa si temperatura. Timpul recomandat pentru o sedinta de Jacuzzi este de 15-20 de minute.
Accesul cu animale nu este permis.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Dotari camere
2 camere single dotate cu TV LCD, minibar, grup sanitar propriu si cabina de dus, seif, uscator de par, telefon, mocheta, acces internet.
21 camere duble. Acestea sunt dotare cu TV LCD, minibar, grup sanitar propriu si cabina de dus, telefon, seif, uscator de par, mocheta, acces internet.
8 apartamente, formate din dormitor si living (canapea extensibila), grup sanitar propriu si cabina de dus, minibar, seif, telefon, uscator de par, acces internet. Unele apartamente au balcon.