California

Cap Aurora, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Hotel California este membra a grupului hotelier CoHotels si este asezat pe o peninsula cu aspect de promontoriu care inainteaza spectaculos in mare si beneficiaza de o arhitectura unica in peisajul litoralului romanesc. Confortul defineste de asemenea stilul California, prin camerele si apartamentele recent renovate si redecorate si serviciile personalizate si prietenoase oferite oaspetilor.

Localizare
Hotelul este situat la limita dintre statiunile Cap Aurora si Jupiter, la doar 15 m de plaja privata.

Hotel California pune ladispozitie 110 camere duble si 4 apartamente.
Dotari camere:TV color (televiziune prin cablu), telefon direct, internet wifi, frigobar, aerconditionat, balcon. Toate camerele au baie proprie cu dus.
Facilitatihotel: restaurant cu aer conditionat, restaurant terasa la piscina cu muzicalive, pizzerie - cuptor cu lemne,  bar dezi, piscina exterioara, cocktail bar la piscina, sauna, jacuzzi, 2 sali deconferinte, baby-land, plaja privata, parcare (serviciu gratuit, in limitalocurilor disponibile, fara rezervare prealabila).

Conceptul All Inclusive 2021:
 
  • Acces si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina Hotelului California;
  • Acces la sauna si jacuzzi la Hotel California ( cu rezervare prealabila);
  • 2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja Copiilor sau pe plaja California pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels. La fiecare din cele doua sectoare de plaje, turistii beneficiaza de dj si echipe de animatori, care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante;
  • 30 min. Aquagym ;
  • La sejur de minim 5 nopti, turistii beneficiaza gratuit de spectacole la Teatrul de Vara Jupiter: saptamanal - un concert, o piesa de teatru si o piesa de teatru pentru copii (01 iulie - 31 august), o intrare gratuita pentru 2 persoane /camera la Paradis Land - parc de aventura si  1 acces/familie la Galaxy WaterPark Jupiter (01 iulie   - 31 august);
  • Restaurant Delta (AI) - Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, intr-un cuvint spectacol seara de seara;
  • Restaurant California (AI) - atmosfera romantica, muzica live, in fiecare seara la terasa piscinei cu vedere la mare;
  • Restaurant Cucina Italiana - a-la-carte - bucataria mediteraneana, canzonetele italiene, cuptorul de pizza cu lemne, toate intr-o gradina atent amenajata.- serviciu cu plata;
  • 20% reducere la Restaurant Fish & Grill -  a-la-carte - In acordurile pianului, pe malul marii vei gusta cele mai savuroase specialitati de carne si peste - serviciu cu plata;
  • Internet Wifi gratuit in camere si in spatiile comune;
  • Parcare pazita si supravegheata video la Hotel Delta - serviciu cu plata.
 
Sistemde servire al meselor si bauturilor:
 
Inregim bufet: mic dejun (0730-0930), gustare (1000-1130),pranz (1230-1500), gustare (1700-1800)si cina (1900-2130) bufet. Acestea vor fi servitein spatii special amenajate in cadrul unitatii hoteliere unde beneficiati deserviciile de cazare. Serviciile incep in prima zi de cazare cu cina.
Gustaredimineata : fructe, fursecuri, crostata, chec etc.
Gustaredupa-amiaza : pizza, focaccia, inghetata, compot defructe, fructe, etc.

Bauturile alcoolice si non-alcooliceincluse se pot servi, astfel: 


1.      Barurirestaurante in timpul programului de servire al meselor principale: apa,sucuri, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice.
2.      Baruriplaje in intervalul 0800-1900: apa, sucuri naturale sicarbogazoase, cafea, ceai, bere draft.
3.      PianoBar in intervalul 0800-2400: apa, sucuri naturale sicarbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturialcoolice.
4.      LobbyBar California in intervalul 0800-2400: apa, sucurinaturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft,bauturi alcoolice.
5.      Barpiscina California in intervalul 0800-2300: apa, sucurinaturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft pe toata durata zilei.Bauturi alcoolice si vin alb/roze/rosu draft in timpul programului de servireal meselor principale. 
Bauturi alcoolice incluse: whiskey,vodka, vermut alb/rosu, , crema de whiskey, gin, digestiv.
 
 
Clubul Copiilor - TOTUL INCLUSpentru turistii Cohotels
 
                Casa cu Povesti - pe scena de sub cupola teatrului din parcul dedistractii Baby Land vor fi prezentate zilnic spectacole interactive deteatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti.
                Centrul de Dans si Atitudine - cursurile de initiere in dans siexpresie corporala vor fi insosite de cursuri Zumba pentru mamici si copii.
                Atelierul de Creatie - intr-un spatiu special amenajat, animatoriprofesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului,picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusitecreatii ale micilor cursanti.
                Scoala de Teatru - pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupade profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest universfascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celorinvatate.
                Plaja Copiilor - o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels esteamenajata cu tobogane si jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesionistise va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langaamenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse ladispozitie jocuri de table si sah.
                Babyland (1630-2300) - Unicul parc dedistractii interactive  pentru copii dinSudul litoralului. Aici veti gasi instalate noile modele de tobogane, plaseelastice si curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice si parada personajelor de poveste ii vor aveaca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi dinpovestirile cu pirati si indieni. 
Gradinitacu program de babysitting (0900-1200 si 1600-2100) - loculin care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a animatorilor hotelului.Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani. Situata in incinta hoteluluiCalifornia.
                                                                                                                                            

Dotari camera
Camerele sunt dotate cu: frigobar, aer conditionat individual, TV cablu, telefon direct international, balcon.

Apartamentul - are o canapea extensibila
 
   * Primul si al 2-lea copilintre 0 - 7 ani cazati in camera cu doi adulti, beneficiaza de gratuitate 100%la cazare si masa, cu pat suplimentar inclus (max 1 / camera). Persoanele peste7 ani achita loc conform tarifelor incarcate in sistem  si beneficiaza de patsuplimentar;



Nu sunt acceptate animale de companie.


Litoralul pentru Toti
01.06 - 17.06 inclusiv
 Oferta este valabila pentru rezervari efectuate pana la epuizarea camerelor in limita locurilor disponibile. Se aplica conditiile de plata ale ofertei standard.
 
Va rugam sa informati clientii care opteaza pentru hotelul California ca acesta va fi deschis in functie de gradul de ocupare pe care il vom avea. Daca nu vom avea un grad de ocupare satisfacator pentru o buna desfasurare a activitatii, toate rezervarile vor fi mutate la hotelul Delta.
 
F