Carol

Vatra Dornei, Jud. Suceava, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Hotelul Carol, un hotel de 3 stele, care este expresia elegantei secolului 19 combinata cu tehnologia si confortul secolului 20.
Facilitatile hotelului se ridica la standarde internationale si pot satisface atat asteptarile turistilor, cat si ale oamenilor de afaceri, care pot utiliza mini sala de conferinta care o capacitate de 20 de locuri.
Intregul complex ofera o atmosfera placuta, calda, relaxanta, datorita arhitecturii, culorilor si furniturilor care sunt extrem de confortabile si moderne.
Pentru tratament balnear turistii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie si ultimele analize efectuate.Situat in statiunea montana Vatra Dornei - (in zilele de sambata si duminica nu se efectueaza tratament)
 Hotelul Carol se afla la doar 50 de metri de centru.
Centrul spa are saune, cada cu hidromasaj si camera salina. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit in intregul hotel - in functie de restrictiile impuse.  
Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu si o zona de relaxare. Baia privata include articole de toaleta gratuite si uscator de par.


Centrul spa este disponibil la un cost suplimentar si include sauna finlandeza si cu infrarosu; sunt disponibile si tratamente de infrumusetare cum ar fi dus Vichy, hidro-masaj, electro-stimulare si cavitatie. 
Exista si un salon de infrumusetare, cu un coafor. In curtea spatioasa exista o parcare privata, o terasa de vara cu umbrele de soare, o terasa deschisa pe tot parcursul anului si incalzita in timpul iernii, precum si un loc de joaca pentru copii.
Restaurantul hotelului serveste specialitati locale, iar proprietatea este la mica distanta de mers pe jos de numeroase restaurante, baruri si magazine. 
Micul dejun tip bufet este servit zilnic la restaurantul hotelului.


Partiile de schi se afla la 150 de metri, iar Dealu Negru, una dintre cele mai mari partii de schi din Romania, este la 300 de metri. 
Exista un lift panoramic la 300 de metri de proprietate, iar centrul de echitatie Runc este la 500 de metri. Gara se afla la 50 de metri. 

 Pentru tratamentul balnear,turitii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie si cuponul de pensie (in zilele de sambata i duminica nu se efectueaza tratament balnear).