Class

Constanta, Jud. Constanta, Romania

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


HOTEL CLASS este situat excelent, la km 0 al orasului Constanta, la mai putin de 100 m de plaja si la 50 m distanta de Prefectura si Primaria Municipiului Constanta, in plin centru modern si totodata istoric (in parcul de langa hotel se pot vedea ruinele cetatii Tomis) este o locatie ideala pentru concediu sau pentru o calatorie de afaceri. Acesta are 24 duble si 2 junior suite dispuse pe 3 etaje.

Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 614/27.12.2022

Dotari si servicii
Hotel Class imbina perfect ideea unui hotel confortabil, plin de intimitate cu un design foarte rafinat raspunzand astfel tuturor cererilor si exigentelor contemporane.
Locatia pune la dispozitia turistilor internet, sala de conferinte, seif si un lobby de 30 m pentru delectare.
Restaurant Class: cu o personalitate arhitecturala ce imbina traditionalul si modernul, restaurantul Hotelului Class*** este un simbol al calitatii, al rafinamentului si al bunului gust. Meniul bogat si divers va propune specialitati culinare traditionale dar si internationale. Cu o capacitate generoasa restaurantul este ideal pentru organizarea evenimentelor private: nunti, petreceri private sau corporate, cocktailuri, banchete. Va asteptam si va stam la dispozitie cu o capacitate de 60 de locuri.
Oferim specialitati gastronomice de o larga diversitate, incepand cu preparatele traditionale si terminand cu cele mai complexe preparete de bucatarie internationala. Barul cu bauturi locale cat si internationale, raspund oricarui gust si exigenta. Atmosfera rafinata oferita de restaurant Class Constanta, atentia pe care personalul restaurantului o ofera fiecarui client si meniul bine ales garanteaza un pranz sau o cina perfecta la malul Marii Negre.
Hotelul dispune de o rampa pentru acces scaune cu rotile.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Dotari camere
Camerele duble au in dotare pat matrimonial (160-180x200) sau doua paturi twin (90x200) ce nu se pot uni. Repartizarea camerelor se face la receptie, in functie de disponibilitate la momentul cazarii. Suprafata 15 mp.
Suita junior se compune din living cu canapea extensibila si un dormitor matrimonial (160x200). Cele doua spatii nu sunt despartite de usa, iar TV si aer conditionat sunt in living. Suprafata 20 mp.
Nu exista balcoane.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 1 copil cu varsta pana la 0 - 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Micul dejun se achita suplimentar.
- 2 copii cu varsta intre 0 - 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Micul dejun se achita suplimentar.
- 1 copil intre 6 - 17.99 ani achita supliment de cazare cu mic dejun si beneficiaza de pat suplimentar.
- 2 copii intre 6 - 17.99 ani achita supliment de cazare si mic dejun si beneficiaza de pat suplimentar.
- al 3-lea adult in junior suite achita supliment de cazare si valoarea micului dejun.
- capacitatea maxima in junior suite (apartament cu living si un dormitor) 2 adulti si 2 copii (pentru care se achita mic dejun) sau 3 adulti.
- capacitatea maxima in camera dubla este 2 adulti si 1 copil, daca nu se solicita pat suplimentar pentru acesta