PINETA CLUB HOTEL

Marmaris, Turcia

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului

Facilități de top

Piscina

Wi-Fi camere

Parcare

Restaurant

Plajă

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Situat în Marmaris, Pineta Club Hotel se află la 350 m de plaja cu nisip amenajată și oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Facilitățile de la Pineta Club Hotel includ sală de fitness și teren de tenis. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 501 camere. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la piscină. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele luminoase de la Pineta Club Hotel sunt dotate cu mochetă, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Pineta Club Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. De asemenea , în cadrul proprietății, există cafenea și snack bar ideale pentru o gustare rapidă.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj sau la saună. Jacuzzi-ul și baia turcească fac parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de coafor. În cadrul proprietatății există piscină interioară și 2 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Acestea sunt prevăzute cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu bar, unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Pineta Club Hotel amatorii de divertisment pot juca darts sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este minigolful. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – fitness sau tenis de câmp pot fi practicate la proprietate de cei pasionați.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Pentru cei mai mici Pineta Club Hotel oferă pătuțuri.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Pineta Club Hotel are acces imediat la o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost. Pineta Club Hotel asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

Pineta Club Hotel se află la 3 km de Marmaris și la 96 km de Aeroportul Dalaman.

Cele mai apropiate atracții de Pineta Club Hotel sunt: Aqua Dream Water Park - 650 m, Atlantis Water Park - 1,0 km, Marmaris Amphitheatre - 2,1 km.

Restaurante
  • Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Împrejurimi

Plaje în vecinătate

  • Plajă cu nisip amenajată - 350 m

Puncte de interes

  • Atlantis Water Park - 1 km
  • Aqua Dream Water Park - 0,65 km
  • Marmaris Marina - 6,2 km
  • Marmaris Amphitheatre - 2,1 km
  • Oras Marmaris (centru) - 3 km

Aeroporturi în apropiere

  • Aeroportul Dalaman - 96 km
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Minigolf
Darts
Animatori
Aqua Aerobic

Activități timp liber - sport

Tenis de masa
Tenis de camp

Dotări camere

Wi-Fi camere gratuit
Vedere la piscină
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Mochetă
Balcon
Canale prin satelit
TV
Telefon
Seif
Minibar
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Aer conditionat

Facilități copii

Piscina pentru copii
Paturi bebeluși
Babysitting
Club pentru copii

Facilități proprietate

Teren de tenis
Sala de conferinte
Curăţătorie chimică
Spalatorie
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Parcare la proprietate
Camere pentru nefumatori
Spa/ Wellness
Lift
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Rezervări bilete atracții/ spectacole
Recepție non-stop
Tv în spațiile comune

Masă

Cafenea
Restaurant
2 baruri
Snack bar la piscină
Mic dejun tip bufet
Meniu bufet
All Inclusive

Piscină & outdoor

Gradina
Terasa
Umbrele de soare
Sezlonguri
Bar la piscină
Piscina interioara
2 piscine exterioare

Plajă

Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Plajă cu nisip
Transfer la plajă gratuit
Acces imediat plajă
Plajă publică

Spa & wellness

Sauna
Solar
Masaj
Baie turceasca
Jacuzzi
Servicii de înfrumusețare
Coafor
Sala de fitness