Club Residence

Neptun, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


CLUB RESIDENCE este situat la 10 minute de mers pe jos fata de centrul statiunii si la aproximativ 400 m de plaja Delfinul
Acesta se afla intr-un bloc cu 3 etaje si fara lift. Apartamentele sunt situate la etajul 1 si 3, iar accesul se poate face numai pe scari.

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.


Dotari si servicii
Se inchiriaza in regim hotelier doua garsoaniere cu gradina englezeasca, un apartament cu doua camere si un apartament cu 4 camere.
In apropierea clubului sunt terenuri de tenis si minigolf, baza de tratament balnear de la Doina, complexul comercial aBazara si mai multe restaurante si terase, cel mai apropiat restaurant fiind la numai 5 minute de mers pe jos.
Locatia nu dispune de locuri de parcare. Clientii pot parca oriunde pe Strada Garii in fata Clubului Residence.
Animalele de companie sunt acceptate doar cu un acord special in prealabil. In caz de aprobare, taxa este 10 euro/ animal/ noapte
Nu se ofera cosmetice in baie, prosoape de plaja sau ustenstile profesionale de bucatarie.
Dotari camere
Garsonierele Club Residence situate la demisol, sunt formate dintr-o camera spatioasa si o baie, avand aproximativ 18mp. Acestea sunt dotate cu: TV, bucatarii mici cu masina de cafea, microunde, minibar si au iesire la o curte englezeasca.
Apartament 2 camere format din: 1 dormitor cu pat matrimonial, o baie si un living cu canapea extensibila pentru 2 persoane, bucatarie deschisa si balcon.
Apartament de 4 camere format din: 3 dormitoare cu pat matrimonial si 2 bai proprie, un living cu bucatarie deschisa, canapea extensibila pentru 2 persoane, terasa.
Apartamentele sunt dotate cu: bucatarii cu frigider si un congelator mic, cuptor cu microunde, vesela, aragaz sau plita electrica, TV, canapea extensibila, masa si scaune pe terasa, prosoape, uscator de par, fier de calcat, masina de spalat rufe.
Se ofera internet gratuit.
Facilitati copii
in camera cu 2 adulti):
- pentru a 3-a si a 4-a persoana in apartament cu 1 dormitor si pentru a 5-a si a 6-a persoana in apartament cu 2 dormitoare se percepe o taxa suplimentara de 5% pentru fiecare persoana in parte din tariful publicat/noapte.