Complex Hotelier Spring Holiday(fostul hotel Clabucet si fostul hotel Prahova)

Neptun, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Renovat conform celor mai inalte exigente, complexul Spring Holiday va intra in circuitul turistic in anul 2020, oferind servicii de cazare cu mic dejun, urmand ca din sezonul 2021 sa se transforme intr-un complex cu regim all inclusive, cu doua restaurante, unul cu bucatarie internationala si unul cu specific, spatii de joaca pentru copii, piscina, terase, 3 baruri si o capacitate de cazare de peste 1100 de persoane in cele 550 de camere si apartamente, complexul indeplineste toate criteriile pentru a deveni o destinatie de concediu de top.
Complexul Spring Holiday se afla la doar 5 minute de plaja si se distinge de restul hotelurilor din Neptun prin dimensiuni si oferta.
Complexul Spring Holiday este format din doua hoteluri, fost hotel Clabucet si fost hotel Prahova, cu o capacitate totala de 550 camere, modernizate si dotate la standard de 3* plus.
Complexul Spring Holiday se va deschide incepand cu 15 iunie 2020. In primul an, micul dejun se va servi in restaurantul Spring Time.
Dotari camere: pat matrimonial / twin, AC, TV LCD, fotoliu extensibil, dressing, minibar, baie cu dus, balcon cu masuta si 2 scaune.
TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):
- copil 0- 1.99 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit;
- primul copil 2 - 9.99 ani beneficiaza de cazare gratuit si achita 50% din micul dejun;
- primul copil 10 - 13.99 ani beneficiaza de cazare gratuit si achita micul dejun integral
- al doilea copil 2 - 9.99 ani beneficiaza de cazare gratuit si achita 50% din micul dejun;
- al doilea copil 9 - 13.99 ani beneficiaza de cazare gratuit si achita micul dejun integra;
- copil peste 14 ani este considerat adult si achita un loc integral