COMPLEX PANORAMIC

Slanic-Moldova, Jud. Bacau, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Complex Panoramic din Slanic-Moldova este cea mai noua locatie din statiune, fiind inaugurat in 2021. Aici turistii vor avea parte de linistea dorita, de aerul curat si peisaje de vis, indiferent de anotimp.
Hotelul dispune de camere standard cu pat matrimonial queen size sau 2 paturi, camere cu pat king size 240 cm, camera VIP (Camera VIP este ideala pentru un weekend romantic la munte: camera cu jacuzzi, semineu si un cer instelat).
Turistii cazati la Complex Panoramic beneficiaza de acces GRATUIT la baza de agrement de la Vila Teleconstructia (piscina cu apa incalzita, sauna, jacuzzi, tenis de masa, teren tenis de camp acoperit).
Alte facilitati complex: loc de joaca interior pentru copii, crama.
Restaurantul complexului are specific Steak House cu un ambient distins si relaxant, unde se pot servi preparate culinare variate, de la specialitati Steakhouse, la produse traditionale romanesti din produse naturale, la preparate internationale celebre. Complexul dispune si de crama.
Facilitati evenimente: amfiteatru pentru conferinte cu o capacitate de 80 locuri cu dotari specifice: videoproiector, Internet, ecran proiectie, flipchart; sala de sedinte cu o capacitate de 30 de locuri, cu dotari specifice.