Complex Vile Olimp

Olimp, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Complexul de vile Olimp 4* format din vilele: Afrodita, Hera, Atena, Irene, Artemis, clasificate la categoria 4 stele, este o locatie noua, moderna, amplasata in statiunea Olimp, foarte aproape de plaja (50m), intre hotelurile Belvedere si Muntenia.
Cele 5 vile sunt construite cu parter si etaj beneficiaza de o linie arhitecturala moderna, de gradina, loc de joaca pentru copii, loc pentru gratar in aer liber, parcare.
Fiecare vila dispune la etaj de 3 dormitoare cu pat matrimonial si baie proprie cu cabina dus/cada, iar la parter de un living generos si bucatarie complet utilata.
Toate camerele sunt dotate cu TV-cablu, Internet - wireless si aer conditionat, iar sufrageriile cu canapele si fotolii asigurandu-se un grad de confort deosebit, fiind adecvate si pentru grupurile care doresc sa sarbatoreasca diverse evenimente impreuna.
Complexul dispune de centrala termica proprie, care asigura permanent apa calda, iar in sezonul rece si incalzire, fiind posibila astfel utilizarea lor tot timpul anului.