Edmond

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Localizat pe malul marii, in statiunea Eforie Sud, la 50 m de plaja.
Hotelul Edmond are o capacitate de cazare de 50 camere duble si 10 apartamente din care 5 apartamente de lux cu 2/3 camere, vedere la mare.
Restaurantul de la parterul hotelului este finisat modern, dotat cu echipament si mobilier nou si ofera preparate din bucataria romaneasca si internationala. Hotelul mai are in dotare o sala de conferinte, gradina de vara si parcare proprie, pazita. Piscina complexului este dotata cu instalatie de filtrare si incalzire a apei.
Hotel Edmond & Cosmos detine una din cele mai moderne baze de recuperare si tratament din tara datorita dotarilor ultraperformante, de ultima generatie unde procedurile clasice de fizioterapie se imbina cu proceduri moderne pentru tratarea unei largi patologii. 
Hotelul accepta anumale de companie de talie mica - 10 lei/zi.
MASA: mic dejun, pranz, cina - meniu standard
Mic dejun - 25 lei/persoana/zi
Pranz - 35 lei/persoana/zi
Cina - 30 lei/persoana/zi
aaaaaaaPensiune completa - 90 lei/persoana/zi
Dotari camere: mobilier modern, aer conditionat, baie proprie cu cadita si dus, terasa, televiziune prin cablu, frigider-minibar, cu geamurile izolate termic si fonic. 
Dubla standard: 2 paturi twin, 19 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, balcon, masa si scaune pentru balcon. Camerele au vedere mare/ vedere piscina. Maxim 2 persoane.
Dubla superior: dispune de un pat matrimonial si de o canapea extensibila (de 2 locuri ). Camera de aproximativ 26 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, balcon, masa si scaune pentru balcon. Camerele au vedere la piscina si la mare. Maxim 2 adulti + 2 copii pana in 18 ani.
Apartamentul Standard: 1 dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila (de 2 locuri). Camera de aproximativ 50 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, terasa cu vedere la mare, cu scaune si masa. Maxim 2 adulti + 2 copii pana in 18 ani.
Apartamentul Premium: 2 dormitoare cu pat matrimonial, doua bai si living cu canapea extensibila (de 2 locuri). Camera de aproximativ 50 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, terasa cu vedere la mare, cu scaune si masa. Maxim 6 persoane.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0-1.99 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar;
- 2-17.99 ani achita 40lei/zi si beneficiaza de pat suplimentar si masa integral