Forum

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


HOTEL FORUM este situat la 20 m de plaja, pe faleza statiunii Costinesti. Acesta este contruit pe 7 etaje si va pune la dispozitie 139 de camere.
Dotari si servicii
Daca iti doresti o vacanta pe malul marii, in care sa te relaxezi si sa petreci cele mai frumoase clipe alaturi de persoanele dragi, Hotel Forum este alegerea perfecta pentru a te bucura de cel mai frumos sejur alturi de familia sau prietenii tai.
Accesul la internet va este oferit gratuit in toate spatiile publice ale hotelului si in camere.
Restaurant Forum va asteapta cu un meniu imbietor in stil bufet suedez ,din bucataria traditionala si mediteraneana. Dupa o zi lunga, obositoare, va oferim o seara de relaxare pe terasa hotelului,cu o priveliste superba la Marea Neagra.
Se accepta animele de companie (talie mica), taxa de 60 lei/ zi, se achita direct la receptia hotelului la check-in.
Servicii masa
MASA: Mic dejun, pranz si cina in sistem a la carte in cadrul Restaurantului Stefan sau in sistem de autoservire in cadrul Restaurantului Vraja Marii.
Dotari camere
Camere duble pot fi cu 2 paturi twin sau pat matrimonial, au baie proprie cu dus, TV, minibar, balcon, plasa impotriva insectelor, mobilier balcon, aer conditionat. Toate camerele au vedere partiala la mare.
Apartamentele au living (canapea fixa si 2 fotolii), minibar, TV, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada, balcon, aer conditionat (in living).
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0 - 11.99 ani gratuit, fara pat suplimentar;
- 12 - 15.99 ani, achita 87.5 lei/ zi si beneficiaza de pat suplimentar;
- 2 copii de 0 - 11.99 ani, primul are cazare gratuita, iar al doilea va achita 87.5 lei/ zi din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar.