Germisara

Geoagiu-Bai, Jud. Hunedoara, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Localizare: Cu o amplasare privilegiata, in staiunea balneo-climaterica Geoagiu Bai, GERMISARA Hotel Resort & SPA**** asigura tot confortul necesar pentru odihna, recreere, refacere i afaceri. Hotelul se afla in centrul statiunii, in apropierea strandului.

Dotari generale: 144 camere, restaurant (200 locuri), doua baruri, terase, room service, centru wellness & spa, piscina acoperita, piscina cu apa termala, SPA, solar, sala de fitness, sauna, 2 lifturi , detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor, centru de conferinta (4 sali de conferinta: 200 locuri, 60 locuri, 90 de locuri, 25 locuri), parcare proprie, camera de bagaje, fax / copiator, spalatorie / calcatorie, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa.

Dotari camere: Cele 144 camere se impart in 78 camere cu pat matrimonial, 59 camere twin, 7 apartamente ( dintre care unul pentru persoane cu dizabilitati). Camerele dispun de baie prorie cu halate de baie si papuci, aer conditionat, minibar, telefon, TV, cablu, internet wi-fi, seif.

Servicii de masa: se acorda in restaurantul Feel the Flavours, categoria 4 stele, mic dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem a la carte.

Tratament: impachetari cu parafina, inot terapeutic, masaj medical sau reflex, kinetoterapie, hidroterapie, cabinet inhalatii - individuale si de grup - electroterapie - terapie de inalta frecventa, magnetoterapie, laser terapeutic, ultrasunete, EKG, spirometrie, bilant articular si muscular.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Servicii contra cost: spalatorie/ calcatorie, rent-a-car, inchiriere ATV, transfer la / de la aeroport, excursii la obiective turistice.