Grand Hotel Caraiman

Neptun, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Noul resort GRAND HOTEL CARAIMAN 4*+, situat la km 0 al statiunii Neptun, intra din nou in circuitul pietei de turism din Romania. 
Hotelul este un concept potrivit atat pentru cupluri ce doresc o atmosfera romantica, pentru familiile cu copii de toate varstele sau pentru grupuri de prieteni dornici de relaxare si distractie. Imbinam luxul cu rafinamentul, gastronomia cu romantismul, muzica cu relaxarea, la malul Marii Negre.


Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.


Dotari si servicii
La Grand Hotel Caraiman, va invitam sa aveti parte de experiente culinare deosebite, desavarsite de un decor creat sa va aduca in lumea GRAND, unica si exceptionala. Cu ingrediente dintre cele mai pline de savoare, meniul nostru include preparate alese menite sa aduca un plus de savoare.
Restaurantul principal Grand Caraiman, deserveste servirea meselor incluse in pachetele turistice, micul dejun si pranzul, tip bufet.
Restaurant a la carte Carpe Diem, stil modern, terasa ampla, pozitionat chiar la baza piscinei. Bucatarii va incanta serile cu preparate de exceptie din gastronomia internationala, acompaniate de selectii de vinuri si muzica si live cooking shows.
Athena Greek Taverna by GHC, simte aerul cald si primitor al Greciei! Traieste o experienta autentica greceasca si alege din delicatesele noastre.
Lobby bar si Pool Bar, bucura-ti simturile si relaxeaza-te alaturi de coktailuri pline de aroma si culoare!
SALI DE CONFERINTA
Resortul nostru detine spatii exclusiviste cu design ultramodern, ce poat gazdui pana la 90 de participanti, pentru evenimente private sau corporate (conferinte, sedinte, team-building-uri, simpozioane si dineuri).
LOC DE JOACA PENTRU COPII
Tobogane gonflabile, animatori care sa-i tina ocupati pe cei mici, un spatiu de joaca pe categorii de varsta si o zona de face-painting.

RESTAURANTE & BARURI 
GRAND RESTAURANT CARAIMAN 
Restaurantul principal al resortului ce deserveste servirea celor doua mese principale
Micul dejun si pranz - sistem bufet 
Mic dejun 7.30 - 10.30
Mic dejun tarziu 11.00- 12.00 (pe terasa, la piscina)
Pranz 12.30- 15.00
ATHENA by GHC
Terasa a la carte, bucatarie greceasca
11.00 - 24.00
CARPE DIEM 
Restaurant a la carte, bucatarie internationala open space
Live cooking show
Live music
19.oo - 24.00
POOL BAR
Espresso, frappe, milk shake, fresh-uri, platouri cu fructe
8.00 - 24.00
LOBBY BAR
Punct de intalnire, dar si lounge relaxantcu multa lumina naturala. Canapele, bauturi si gustari confortabile. 
9.00 - 23.00


PISCINA & TERASA 
Pentru cei cu adevarat pasionati de apa, dornici sa se bucure de placerea inotului, si nu numai, va invitam 
sa va relaxati la zona de piscine in aer liber a hotelului nostru. Punem la dispozitia clientilor doua piscine separate, pentru adulti si copii. 
Piscina adulti (suprafata 320mp si adancime 1.5 m). Decorata intr-un stil exotic, intr-un cadru ce domina splendida priveliste a Neptunului, este la dispozitia dvs. odata ce razele soarelui incep sa va ispiteasca. Sunt disponibile sezlonguri si prosoape.
Piscina copii (suprafata 140 mp si adancime de 0.75m). Cu un design futurist si cea mai mare suprafata incalzita din sudul litoralului.
Dotari camere
CAMERE SI APARTAMENTE
Constructia, designul si amenajarile interioare se bazeaza pe elementele clasice.
Pentru a crea spatii armonioase, camerele hotelului au fost elegant decorate cu mobilier personalizat, texturi unice in culori alb pastel si marine.
Apartamente King cu terase generoase, toate fiind pozitionate cu vedere la piscina. Culorile calde sustin zona de relaxare si lux personal.
CAMERE DUBLE 
suprafata de 17mp sunt impartite in 2 zone specifice. Zona de dormit dotate cu pat matrimonial, noptiere si suport bagaje, si terasa cu vedere la piscina sau cu vedere la statiune
FACILITATI
Conexiune de internet WI-FI// Control independent aer conditionat // Televiziune digitala // Linie telefonica directa pentru apeluri nationale si internationale //Internet Wireless// Minibar // Paturi spatioase, cu saltele confortabile // Room service 7.00-24.00 // Acces in camera cu card margnetic // Seif.
Fiecare camera are baie cu cabina de dus si toate dotarile necesare: uscator de par//cosmetice// prosoape// halat// papuci de unica folosinta. 
Capacitatea unei camere duble permite gazduirea a maxim 2 persoane adulte si 2 copii (1 chd max 13.99ani).
APARTAMENTE KING 
Apartamentul, cu o suprafata generoasa de 36mp este impartit in 3 zone specifice. Dormitor, living open space si terasa cu vedere si iesire directa la zona de piscine si curtea interioara a resortului.
Dormitorul este mochetat, dotat cu pat matrimonial (160*200 cm ), noptiere, televizor LCD hospitality, aer conditionat. Livingul spatios poate fi utilizat atat ca zona de relaxare precum si ca zona de dormit. Canapeaua extensibila si foarte comoda poate fi utilizata de 2 persoane.
Terasa spatioasa a apartamentului este dotata cu masuta, 4 scaune si un sezlong. De aici, exista acces direct la terasa exterioara si zona de piscine. 
FACILITATI
Conexiune de internet WI-FI // Control independent aer conditionat // Televiziune digitala // Linie telefonica directa pentru apeluri nationale si internationale // Minibar // Paturi spatioase cu saltele confortabile // Accesorii baie // Uscator de par // Acces in camera cu card margnetic // Seif
Fiecare apartament are baie cu cabina de dus si toate dotarile necesare: feon// cosmetice// prosoape// halat// papuci de unica folosinta. 
Capacitatea unui apartament permite gazduirea a maxim 2 persoane adulte si 2 copii sau 3 adulti si un copil cu varsta de maxim 13.99 ani.
In camera cu 2 adulti:
Cazare

- 1 copil 0- 9.99 ani- gratuit fara pat suplimentar
- al 2 lea copil 0- 9.99 ani - obligatoriu pat suplimentar si achita 86 lei/zi
- 10 - 13.99 ani - beneficiaza de pat suplimentar si achita 115 lei/zi
- 14 - 17.99 - beneficiaza de pat suplimentar si achita 172.5 lei/zi
Se ofera un singut pat suplimentar intr-o camera dubla.
Servicii masa
- 0-4.99 ani - gratuit
- 5-9.99 ani - achita 29 lei/ zi, pentru mic dejun si 72 lei/zi pentru demipensiune
- 10-17.99 ani - achita 57 lei/zi, pentru mic dejun si 144 lei/zi pentru demipensiune