Grand Hotel Caraiman

Neptun, Jud. Constanta, Romania

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Hotelul Grand Caraiman se afla la cativa pasi de tarmul marii. Constructia, designul si amenajarile interioare se bazeaza pe elementele clasice.
Pentru a crea spatii armonioase, camerele hotelului au fost elegant decorate cu mobilier personalizat, texturi unice in culori alb pastel si marine.
Apartamentele King cu terase generoase, pozitionate cu vedere si iesire directa la piscina sunt potrivite pentru familiile mai numeroase. Culorile calde sustin zona de relaxare si lux personal.

CAMERE DUBLE

Camerele,decorate cu mobilier in stil clasic si o suprafata de 17mp sunt impartite in 2 zone specifice. Zona de dormit si terasa cu vedere la piscina sau cu vedere la statiune. Camerele au mocheta in culori calde, marine si sunt dotate cu pat matrimonial, noptiere si suport bagaje.
FACILITATI
Conexiune de internet WI-FI //Control independent aer conditionat // Televiziune digitala // Linie telefonica directa pentru apeluri nationalesi internationale //Internet Wireless// Minibar // Paturi spatioase, cu saltele confortabile // Room service7.00-24.00 // Acces in camera cu card margnetic // Seif.
 
Fiecare camera are baie cu cabina de dus si toate dotarile necesare: uscator de par//cosmetice// prosoape// halat//papucide unica folosinta.
 
Capacitateaunei camere duble permite gazduirea a maxim 2 persoane adulte si 2 copii (max 13.99 ani).


 
APARTAMENTE KING 
Apartamentul, cu o suprafata generoasa de 36 mp este impartit in 3 zone specifice. Dormitor, living open space si terasa cu vedere si iesire directa la zona de piscine si curtea interioara a resortului.
  • Dormitorul este mochetat, dotat cu pat matrimonial (160*200 cm ), noptiere, televizor LCD hospitality, aerconditionat.
  • Livingul spatios poate fi utilizat atat ca zona de relaxare precum si ca zona de dormit. Canapeaua extensibilasi foarte comoda poate fi utilizata de 2 persoane.
  • Terasa spatioasa a apartamentului este dotata cu masuta, 4 scaune si un sezlong. De aici, exista acces direct la terasa exterioara si zona de piscine.
FACILITATI
Conexiune de internet WI-FI //Control independent aer conditionat // Televiziune digitala // Linie telefonica directa pentru apeluri nationale si internationale // Minibar // Paturi spatioase cu saltele confortabile // Accesorii baie // Uscator de par// Acces in camera cu card margnetic // Seif.
Fiecare apartament are baie cu cabina de dus si toate dotarile necesare: feon// cosmetice// prosoape// halat// papuci de unica folosinta.
 
Capacitatea unui apartament permite gazduirea a maxim 2 persoane adulte si 2 copii sau 3 adultisi un copil cu varsta de maxim 13.99 ani.


RESTAURANTE SI BARURI
La Grand Hotel Caraiman, va invitam sa aveti parte de experiente culinare deosebite, desavarsite de un decor creat sa va aduca in lumea GRAND, unica si exceptionala. Cu ingrediente dintre cele mai pline de savoare, meniul include preparate alese menite sa aduca un plus de savoare.
  • Restaurantul principal Grand Caraiman, deserveste servirea meselor principale incluse in pachetele turistice: micul dejun si pranzul, tip bufet.
Micul dejun si pranz - sistem bufet
Mic dejun 7.30 - 10.30
Mic dejun tarziu 11.00- 12.00 (pe terasa, la piscina)
Pranz 12.30 - 15.00

  • Restaurant a la carte Carpe Diem, stil modern, terasa ampla, pozitionat chiar la baza piscinei. Bucatarii va incanta serile cu preparate de exceptie din gastronomia internationala, acompaniate de selectii de vinuri, muzica si live cooking shows.
Restauranta la carte, bucatarie internationala open space
Livecooking show
Livemusic
19.00 - 24.00

  • Athena by GHC, simte aerul cald si primitor al Greciei! Traieste o experienta autentica greceasca la terasa resortului, aflata stradal in dreapta intrarii principale.
Terasaa la carte, bucatarie greceasca
11.00 - 24.00

  • Lobby bar si Pool Bar, bucura-ti simturile si relaxeaza-te alaturi de coktailuri pline de arome si culoare!
 POOL BAREspresso,frappe, milk shake, fresh-uri, platouri cu fructe
8.00 - 24.00
 
LOBBYBAR
Punct de intalnire, dar si lounge relaxant cu multa lumina naturala. Canapele, bauturi si gustari confortabile.
9.00 - 23.00


PISCINA& TERASA
Pentru cei cu adevarat pasionati de apa, dornici sa se bucure de placerea inotului, si nu numai, va invitam sa va relaxati la zona de piscine in aer liber a hotelului nostru. Punem la dispozitia clientilor doua piscine separate, pentru adulti si copii.
  • Piscina adulti (suprafata 320 mp si adancime 1.5 m). Decorata intr-un stil exotic, intr-un cadru ce domina splendida priveliste a Neptunului, este la dispozitia dvs. odata ce razele soarelui incep sa va ispiteasca. Sunt disponibile sezlonguri si prosoape.
  • Piscina copii (suprafata140 mp si adancime de 0.75m). Cu un design futurist si cea mai mare suprafata incalzita din sudul litoralului romanesc, multe jucarii si accesorii de apa,totul va fi feerie.