Hotel COROANA BRASOVULUI

Brasov, Jud. Brasov, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Aflat in inima centrului vechi al Brsovului, in Piata Unirii, la doar 10 minute de plimbare pana la Piata Sfatului si Biserica Neagra si 5 minute de mers pana la Poarta Schei si Poarta Ecaterina, in imediata apropiere a Muzeului Prima Scoala Romaneasca.
Hotelul dispune de: 42 camere si apartamente cu vedere catre Scheii Brasovului, parcare privata supravegheata, sala de conferinta, camera pentru bagaje, seif la receptie, ascensor.
Acces persoane cu dizabilitati: hotelul dispune de rampa in plan inclinat pentru scaune cu rotile, parcare in fata hotelului si lift, pentru accesul persoanelor cu dizabilitati.
Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.
Micul dejun de tip bufet este inclus AZn pretul de cazare si poate fi servit AZn salonul de la parter sau in gradina interioara.
|Camera dubla este dotata cu pat matrimonial sau 2 paturi single, birou, TV LCD cu canale prin cablu, conexiune Wi-Fi gratuita, minibar, garderoba/dulap. Fiecare camera beneficiaza de baie proprie cu dus walk-in sau cabins de dus, uscator de par, prosoape si articole de toaleta.Apartamentul: 1 dormitor cu pat matrimonial, living room, baie.Baia este dotata cu dus cu hidromasaj, uscator de par, prosoape si articole de toaleta. Living-room-ul este mobilat cu canapea extensibila, masa si scaune.
Facilitati

Parcare
Restaurant