Hotel Kronwell

Brasov, Jud. Brasov, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Hotelul de 4 stele superior Kronwell Brasov are un restaurant a la carte elegant, facilitati ultramoderne si WiFi gratuit. Centrul spa si de wellness Belaqva ofera tratamente de infrumusetare, un studio de fitness, o sauna si o piscina interioara, la un cost suplimentar.
Toate camerele sunt mobilate cu gust si au aer conditionat. Acestea includ zona de relaxare cu smart TV cu ecran plat, minibar, precum si baie cu halat de baie si articole de toaleta gratuite. Camerele au sistem de incalzire prin pardoseala, lenjerie de pat si perne hipoalergenice, precum si o colectie de vinuri. Unele camere sunt dotate cu aparatura ultramoderna, cum ar fi tableta iPad si televizor HD.
Restaurantul Adagio serveste delicatese si bauturi savuroase, iar dupa o zi petrecuta in zona istorica a orasului, oaspetii se pot relaxa la C-Bar. Couchette Travellers Bistro ofera meniuri sanatoase, care includ produse proaspete de casa, precum si un melanj de preparare italiene, frantuzesti si orientale.
Piata Sfatului din Brasov se afla la 3,5 km, iar statiunea de schi Poiana Brasov este la 15 km de proprietate. Proprietatea asigura un serviciu de transfer la Poiana Brasov, oferit in functie de disponibilitate, la cerere si la un cost suplimentar.