HOTEL NEMIRA

Slanic-Moldova, Jud. Bacau, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Situat in inima Statiunii Slanic Moldova, chiar la poalele Muntilor cu acelasi nume, Hotelul Nemira isi intampina oaspetii cu o atmosfera reconfortanta, apreciata atat de cei dornici sa se relaxeze cat si de oamenii de afaceri.Gasiti in imediata apropiere partia de ski Nemira si, la doar 5 minute de mers pe jos, parcul si izvoarele curative atat de renumite ale statiunii.
Dintre facilitatile hotelului cele mai tentante le reprezinta centrul de relaxare si welness ce dispune de piscina, sauna uscata, sala de fitness si terasa. Dupa o sedinta de fitness sau o plimbare cu bicicelta prin imprejurimi puteti continua cu la o baie relaxanta sau un inot revigorant in cea mai mare piscina acoperita din statiune. Puteti sta la umbra, inauntru sau la terasa, iar daca doriti sa va bronzati puteti face o baie de soare pe sezlongurile exterioare in timp ce savurati un suc racorior sau un cocktail exotic in aer liber. Sala de fitness este utilata cu aparate cardio (biciclete eliptice, banda de alergat, steper profesional) si de tonifiere musculara moderne pentru a va mentine in cea mai buna forma.
Camerele dispun de baie cu cada, uscator de par, cosmetice, prosoape, halat de baie, papuci de unica folosinta, minibar, tv LCD, seif, telefon, balcon cu mobilier de ratan, acces cu cartela magnetica. Restaurantul Hotelului Nemira este destinat oaspetilor, organizatorilor de conferinte si traininguri dar gazduieste si evenimente personale sau petreceri private. Bucatarie: locala, internationala Deschis pentru: mic dejun, pranz, cina
POLITICI: Nu sunt acceptate animale de companie.