HOTEL ROZMARIN

Predeal, Jud. Brasov, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


INFORMATII GENERALE
Complexul Hotelier Rozmarin din Predeal continua traditia serviciilor de calitate din turismul montan care a adus faima industriei hoteliere romanesti.
Gazda primitoare, o adevarata casa departe de casa pentru toti oaspetii sai, Complexul Rozmarin reprezinta alegerea ideala atat pentru turismul de recreere sau refacere cat si pentru cel de afaceri si conferinte.
Cadrul natural spectaculos, cu o vedere panoramica asupra vaii superioare a Timisului si asupra Masivelor Postavarul si Piatra Mare si consistenta produsului turistic, recomanda Complexul Hotelier Rozmarin din Predeal ca o destinatie pentru toate anotimpurile.
FACILITATI UNITATE
Receptie non stop, bar, salon de mic dejun, restaurant 250 locuri, terasa, spatiu barbeque, crama, loc de joaca pentru copii (castel gonflabil, pictura, mingii, soccer, ping-pong), restaurant, lift, facilitate pentru persoane cu dizabilitati, camera pentru bagaje, animalele de companie acceptate CONTRA COST, seif lareceptie, fitness centre, sauna, sali de conferinta, internet, parcare.
DESCRIERE CAMERE
TV, minibar, baie cu dus, balcon, internet, uscator de par, telefon, aer conditionat, sistem de incalzire.
LOCALIZARE
Complexul Hotelier Rozmarin este situat la iesirea din orasul Predeal spre Brasov.
ATRACTII TURISTICE
Ascensiuni montane (Vf. Piatra Mare 1.843 m), Masivul Postavaru, Muntii Bucegi cu Vf. Omu (2.505 m), cascada Tamina, Pestera de Gheata; obiective istorice din Brasov, Sinaia, Rasnov, Castelul Bran, Castelul Pelis si Pelisor, Castelul Cantacuzino, Muzeul Trenurilor (Sinaia).
SERVICII DE MASA
Se acorda in sistem fisa cont in restaurant Rozmarin, organizat pe doua etaje (cu un spatiu central comun ce permite comunicare vizuala intre cele doua etaje),cu iesire catre terasa ce ofera privelistea muntilor. De asemenea restaurantul dispune de un spatiu de barbeque menit sa redea o atmosfera specific romaneasca.
FACILITATI COPIILoc de joaca pentru copii (castel gonflabil, pictura, mingii, soccer, ping-pong).
FACILITATI EVENIMENTE
Hotelul dispune de 3 sali de conferinta. Dotari: capacitati intre 20 si 120 depersoane, internet wireless, flipchart, consumabile, tv si video, ecran de proiectie, laptop, videoproiector, spatii speciale pentru pauza de cafea.