HOTEL ROZMARIN

Predeal, Jud. Brasov, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


La noi, traditia este la ea acasa. Farmecul aparte al cladirii aminteste de anii a30 in care a fost construita. Intre anii 1933-1936, HOTEL ROZMARIN din Predeal vedea pentru prima data lumina soarelui, afisand un stil arhitectonic unic, cu influente occidentale.
Cei peste 80 de ani de experienta in turism si-au pus amprenta in servicii la standarde ridicate, menite sa transforme sederea fiecarui oaspete intr-o vacanta memorabila. Am fost intotdeauna de parere ca trebuie sa venim in intampinarea invitatilor nostri cu solutii de cazare pentru orice ar avea nevoie. Astfel incat, in afara de cele 64 de camere duble si triple, cele 6 apartamente, la Hotel Rozmarin din Predeal vei gasi si 3 sali de conferinta.
Hotelul este situat la o distanta de 1000 m fata de gara din Predeal. Este pozitionat in aproperea Brasovului (25 km), a Branului (34 km) si a orasului Sinaia (20 km). In aceste zone, turistii pot vizita: Manastirea ortodoxa Sf. Nicolae din Predeal, renumitul Castel Bran - Castelul Contelui Dracula, minunatul Castel Peles - resedinta de vara a Regelui Mihai, Castelul Cantacuzino din Busteni, Biserica Neagra si Strada Sforii din Brasov.
Dotari si servicii
Natura intelege, natura te asculta si nu judeca. Te asteptam in inima muntilor, indiferent de anotimp, pentru a te bucura de un sejur de neuitat. Bucura-te din plin de confortul pe care ti-l punem la dispozitie, dar si de privelistea salbatica, dar minunata a muntelui.
Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie indiferent de sezon cu oferte atractive si servicii ireprosabile. Personalul nostru este instruit astfel incat te poti baza pe hotelul nostru din Predeal atat pentru evenimente corporate, cat si pentru evenimente private, precum nunta visurilor tale.
Daca esti in cautarea unui loc de cazare la Predeal, opreste pe la noi si hai sa continuam impreuna traditia ce am inceput-o acum mai bine de 80 ani.
Dragostea trece prin stomac si se manifesta printr-o stare de bine. Altfel te bucuri de ceea ce este in jurul tau dupa o masa copioasa. Chiar si aerul tare de munte te imbie la bucate alese si cu drag pregatite de echipa noastra. Fiecare zi e un motiv numai bun pentru un festin imparatesc, la care nu iti poti refuza nicio pofta.
Pentru a te bucura de o experienta completa in cadrul hotelului nostru, te invitam in restaurantul nostru de renume, unde bucatarii Rozmarin te vor surprinde cu delicii traditionale de calitate si gusturi autentice. Chiar si daca te afli pe Valea Prahovei si vrei sa incerci specialitati romanesti, fa un popas la restaurant Rozmarin Predeal. Capacitatea restaurantului este de 250 locuri, iar decorul interior este unul specific zonei de munte, ce imbina elemente rustice cu peisaje pitoresti. Meniul cuprinde atat preparate traditionale romanesti cat si preparate internationale care iti vor incanta papilele gustative.
La Hotel Rozmarin, relaxarea e la ea acasa. Pentru a te bucura din plin de sejurul tau, ne-am ocupat de toate detaliile, care fac diferenta. Am creat un spatiu special de socializare in lounge barul hotelului nostru din Predeal, care poate sa te incarce cu stare de bine. Ai la dispozitie un meniu variat din care iti poti alege preferatele.
Lobby-ul hotelului are acum o noua infatisare care te va surprinde inca de la sosirea in hotel! Paleta de culori din interior este inspirata de natura, fiind dominata de nuante de tourquoise, maro si gri. Combinatia elementelor moderne cu cele rustice dau un plus de caldura acestui spatiu facandu-l mai primitor. Aici este locul in care oaspetii nostri pot socializa, se pot relaxa sau pot savura o cafea.
Te asteptam la relaxare in cadrul lounge barului nostru din Predeal!
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Dotari camere
Camera standard este decorata intr-o maniera simpla si eleganta. Camera este luminoasa, spatioasa, are televizor propriu si minibar. Baia este dotata cu dus, uscator de par si articole de baie. Desi beneficiezi de wireless gratuit in camera, noi iti sugeram sa iti lasi laptopul si sa petreci timp alaturi de cei dragi sau alaturi de colegi. Alege o plimbare, respira aerul curat si lasa-te surprins de peisajul de vis al muntilor.
Camera tripla: oaspetii se pot relaxa in oricare dintre camerele hotelului Rozmarin. Camera Triple este perfecta pentru calatoriile in familie, dar si pentru colegii situati in team building la munte. Facilitatile precum un spatiu generos, lumina naturala, un pat dublu queen size si un pat single confortabil sunt menite sa contribuie la confortul si relaxarea oaspetilor.
Camera dubla twin: Simple si luminoase, camerele twin sunt perfecte pentru calatoriile de afaceri. Te poti bucura impreuna cu partenerul de afaceri de un somn bun in paturile twin, WiFi gratuit, birou de lucru, o baie curata si o priveliste inedita.
Camera dubla superior: este formata dintr-un pat dublu matrimonial queen size si o canapea extensibila, fiind potrivita pentru o familie cu doi copii. De asemena, in componenat intra si o baie proprie dotata cu dus, uscator de par si articole de baie.
Apartament: fie ca ai optat pentru o vacanta linistita, pentru un eveniment de business, sau doar pentru un weekend de relaxare la munte, te invitam sa te bucuri si sa te rasfeti impreuna cu partenerul tau intr-unul din cele 5 apartamente spatioase Rozmarin. Suprafata apartamentului este impartita in dormitor cu pat matrimonial queen size, living generos cu canapea extensibila si o baie simpla spatioasa, ce iti ofera intimitatea dorita.