HOTEL SILVA

Busteni, Jud. Prahova, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


INFORMATII GENERALE
Hotelul este situat pe drumul spre telecabina Busteni- Babele, catre cota 2200.
DESCRIEREUNITATE DE CAZARE
Localizat in Busteni, o mica statiune montanala baza Masivului Caraiman, Hotelul Silva este destinatia perfecta pentru orice perioada a anului.
Cu o capacitate de 230 de locuri in camere duble standard si superioare, hotelul Silva ofera oaspetilor sai confort, relaxare si servicii de calitate.
Fiecare camera a hotelului Silva ofera o priveliste spectaculoasa asupra masivului Caraiman sau asupra muntilor Baiului..
FACILITATIUNITATE
Hotelul dispune de restaurant, terasa, terenuri de tenis, sali de conferinta, parcare.
DESCRIERECAMERE
Camerele sunt dotate cu Tv color, cablu, minibar, baie cu dus, internet. Paturile twin sau matrimoniale sunt comfortabile si asigura o odihna placuta pe saltele de calitate si lenjerii atent selectionate Baile sunt dotate cu cada sau cabina de dus si produse cosmetice.
ATRACTIITURISTICE
Muzeul Memorial Cezar Petrescu, Cruceade pe Caraiman, Castelul Cantacuzino, partia Kalinderu (1500 metri, dificultate crescuta), Cascada Urlatoarea, Pestera Ialomitei, varful Babele, Sfinxul din Bucegi, Biserica Domneasca - Nasterea Maicii Domnului, Manastirea Caraiman - Inaltarea Sfintei Cruci, Manastirea Ialomitei,
SERVICIIDE MASA
Se acorda in restaurantul hotelului in sistem fisa cont.
FACILITATIEVENIMENTE
Cele 5 sali de conferinta ale hotelului Silva ofera spatiul si conditiile necesare desfasurarii de evenimente business in cadrul locatiei. Cu capacitate intre 10 si 70 de locuri, salile sunt prevazute cu dotari pentru aranjamente tip teatru, classroom, U-shape, workshop si spatii pentru coffeebreak.