Iri CMP

Busteni, Jud. Prahova, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Hotel Iri este situat intr-un cadru natural de exceptie, la 650 metri distanta fata de partia Kalinderu, la 2 km fata de telecabina Busteni - Babele si cu o priveliste incantatoare asupra masivului Caraiman si implicit asupra Crucii Eroilor.

Hotelul este de asemenea situat la o distanta de 650 m fata de gara Busteni.

Hotel Iri vine in intampinarea turistilor sai cu 80 de locuri de cazare repartiza in 30 de camere spatioase, dotate cu mobilier si facilitati precum internet wireless, frigider, balcon la cerere, incalzire, grup sanitar propriu si televizor.

Restaurantului hotelului pastreaza designul elegant si primitor, venind in plus cu o experienta culinara deosebita datorita meniului de preparate cu specific traditional dar si international.

Sala de conferinte este dotata optim, cu toate facilitatile fiind solutia ideala daca doriti sa organizati un team-building.

Printre nenumaratele facilitati puse la dispozitie clientilor putem enumera : internet wireless in toate spatiile comune, parcare gratuite. Receptia este deschisa08:00-22:00, personalul calificat fiind pregatit sa va intampine.

Hotelul Iri este destinatia ideala fie ca doresti sa calatoresti iarna, fiind foarte aproape de partiile de schi, sau vara datorita peisajului incantator al muntilor ce inconjoara hotelul.