Kleyn

Constanta, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


HOTEL KLEIN este situat in orasul Constanta, foarte aproape de parcul Tabacariei, de City Park Mall si de stadionul Farul. Acesta are 8 garsoniere si 10 camere duble cu doua paturi sau pat matrimonial.

Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 614/27.12.2022

Dotari si servicii
Fie ca esti in interes de serviciu sau in vacanta, hotel Kleyn pune la dispozitia ta, pentru o sedere cat mai placuta, facilitati precum acces la internet, aer conditionat, minibar, room service, pastrare bagaje, rezervari bilete CFR sau avion, seif, parcare, terasa, sala de conferinte, masaj, asistenta pentru inchirieri masini.
Restaurant: cu o capacitate de 110 locuri, intr-un cadru intim si elegant reprezinta alegerea perfecta pentru celebrarea momentelor speciale din viata ta. Rafinamentul preparatelor traditionale cat si serviciile ireprosabile, alcatuiesc reteta de succes pentru ca fiecare eveniment petrecut alaturi de noi sa devina unul de neuitat.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Dotari camere
Toate camerele din hotel Klein au aer conditionat, baie proprie, TV, minifrigider si internet.