Kuban Resort and Aquapark

Sunny Beach, Bulgaria

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului

Facilități de top

Piscina

Wi-Fi zone publice

Parcare

Restaurant

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Kuban Resort And Aquapark este o proprietate de 4 stele care se află în Sunny Beach, la o distanță de 100 m de plaja Candy Club Sunny și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Kuban Resort And Aquapark includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele luminoase de la Kuban Resort And Aquapark sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Kuban Resort And Aquapark oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria locală și internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Pizza este de asemenea o opțiune culinară pentru cei gurmanzi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de manichiură & pedichiură și coafor. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber cu tobogan cu apă, pentru cei dornici de distracție.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Kuban Resort And Aquapark amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Kuban Resort And Aquapark organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății. În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Ciclism și tenis de câmp pot fi practicate în zonă. Kuban Resort And Aquapark este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie și sesiuni de pescuit.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată, prevăzută cu tobogane cu apă. Copiii au la dispoziție jocuri și puzzle-uri.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Kuban Resort And Aquapark se află la 4,2 km de Orașul vechi Nesebăr și la 21 km de Aeroportul Burgas.

Cele mai apropiate atracții de Kuban Resort And Aquapark sunt: Kuban - 0 m, Corner Bar - 100 m, Iceberg Party Club - 100 m.

Restaurante
  • Kuban - Bucătărie: pizza, locală, internaţională, europeană, grătar, Meniu: bufet
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Bingo
Darts
Animatori
Divertisment de seară
Seri cu cină tematică
Biliard
Cameră de jocuri
Pescuit

Activități timp liber - sport

Ciclism
Scufundări
Călărie
Aerobic
Windsurfing
Tenis de masa
Fitness
Teren de tenis (în afara proprietății)

Dotări camere

Curățenie în cameră - zilnic
Aer conditionat
Telefon
Baie cu cadă sau duș
TV
Foehn

Facilități copii

Jocuri și puzzle-uri
Bufet pentru copii
Piscina pentru copii
Tobogan cu apă

Facilități proprietate

Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Terasa
Wi-Fi zone publice gratuit
Parcare la proprietate
Parcare pe stradă
Spa/ centru wellness
Sala de fitness
Bancomat
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Recepție non-stop
Curăţătorie chimică
Spalatorie
Sala de conferinte
Tv în spațiile comune
Zonă pentru fumători
Magazine
Inchirieri auto
Seif
Lift
Camere pentru familie
Camere pentru nefumatori
Teren de tenis

Masă

Bar
Snack bar
Restaurant

Piscină & outdoor

Sezlonguri
Terasa
Umbrele de soare
Bar la piscină
Prosoape pentru piscină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)

Spa & wellness

Lounge SPA
Cameră cu aburi
Coafor
Manichiură & pedichiură
Servicii de înfrumusețare
Baie turceasca
Baie cu aburi
Cadă cu hidromasaj
Jacuzzi
Masaj
Sala de fitness
Sauna