Laguna

Mangalia, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


HOTEL LAGUNA, situat in Mangalia, in zona limitrofa a plajei, va invita sa petreceti un concediu de vis intr-o locatie unica, alaturi de cei dragi. Acesta este deschis pe toata perioada Sezonului Estival si dispune de 38 camere duble, dintre care 20 camere premium cu vedere la mare, complet echipate, pentru a satisface cei mai exigenti oaspeti.

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Hotel Laguna este destinatia ideala pentru teambuilding-uri dar este recomandat si celor care doresc sa urmeze o cura de tratament sau pur si simplu sa se deconecteze de stresul cotidian.
Acesta dispune de un restaurant propriu care serveste mancaruri romanesti si internationale. La exterior, restaurantul se continua cu o terasa generoasa care va permite sa va relaxati bucurandu-va de briza marii. Hotelul dispune de plaja proprie, iar oaspetii sai au acces gratuit la sezlonguri si umbrele.


Servicii masa
MASA: micul dejun poate fi servit contra cost la Restaurantul Breeze.


Dotari camere
Toate camerele dispun de TV prin cablu, aer conditionat, baie proprie, balcon, internet wireless, birou, incalzire centrala, mobilier nou, pat matrimonial, canapea extensibila, pardoseala acoperita cu gresie.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- 0- 6.99 ani gratuit cazare fara pat suplimentar
- 7- 17.99 ani achita patul suplimentar in valoare de 115 lei/zi
- persoanele peste 18 ani achita 80% din valoarea unui loc de cazare
Facilitati

Aer conditionat
Internet in camera
Parcare
Restaurant