London

Constanta, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


HOTEL LONDON, situat in Constanta, pune la dispozitia oaspetilor 18 spatii de cazare spatioase, dispune de 1 apartament , 2 camere duble cu pat suplimentar, 7 camere duble twin, 8 camere matrimoniale.

Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 614/27.12.2022

Dotari si servicii
Deschis tot timpul anului, hotel London, este un hotel intim si placut.
De ce sa alegi hotel Londone
- este aproape de plaja;
- raport bun calitate-pret;
- este un loc linistit si primitor, pentru o vacanta de vis!
Locatia dispune de parcare proprie monitorizata.
Gradina interioara cu terasa, special amenajata cu o minunata paleta de culoare este locul ideal pentru relaxare.
Servicii masa
MASA: mic dejun (optional) - 34 lei/ persoana
Dotari camere
Camera dubla twin: este spatiul destinat cazarii a 2 persoane. Dotari clasice ,doua paturi twin ,mobilier functional. Suprafata totala de 15 mp.
Camera dubla cu pat matrimonial: este spatiul destinat cazarii a 2 persoane. Mobilata clasic ,un pat matrimonial si dotari functionale.
Camera dubla cu pat suplimentar: dotata cu pat matrimonial si un pat suplimentar este spatiul destinat cazarii a 3 persoane. Camera cu dotari clasice ,functionale.
Camera dubla deluxe: este spatiul destinat cazarii a maxim 3 persoane. Un ansamblu compus din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila . Are in dotare 2 televizoare led, mobilier clasic.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 2 adulti si 1 copil 0-4.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare. Daca se opteaza pentru tarif cu mic dejun, copilul achita micul dejun integral.
- 2 adulti si 1 copil 5-13.99 ani achita supliment de cazare 46 lei/zi, fara pat suplimentar. Daca se opteaza pentru tarif cu mic dejun, copilul achita micul dejun integral.
- 2 adulti si 2 copii 5-13.99 ani, in camera dubla delux, fiecare copil achita supliment de cazare 46 lei/zi , fara pat suplimentar. Daca se opteaza pentru tarif cu mic dejun, copilul achita micul dejun integral.
- al 3-lea adult in camera dubla delux, achita contravaloarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar.
- 3 adulti si 1 copil 5-13.99 ani, in camera tripla, copilul achita supliment cazare in functie de varsta.