Maison de Caroline

Alba-Iulia, Jud. Alba, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Localizare:

Situata in centrul istoric al orasului Alba Iulia, La Maison de Caroline este gazduita de o cladire din secolul al XIX-lea. Cetatea Alba Carolina se afla la 600 de metri, iar gara este situata la 1,8 km.

Pensiune LA MAISON DE CAROLINE incearca sa readuca in imaginatia turistilor o epoca trecuta plina de emotie si amintiri, prin stilul arhitectural, materialele folosite si designul in tema.

Cazare:

Toate unitaile de cazare au TV LCD, podea cu mocheta i baie privata, dotata cu du i articole de toaleta gratuite. Unele camere sunt dotate cu aer condiionat.

Facilitati:

Oaspetii pot utiliza serviciul de concierge oferite de La Maison de Caroline, iar personalul proprietatii ofera asistenta cu privire la efectuarea rezervarilor. Pentru a se relaxa, oaspetii pot rezerva masaje.

In fiecare dimineata, oaspeii isi pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet i se pot relaxa in zona de lounge a proprietatii Maison de Caroline. Proprietatea are si o gradina cu terasa.

Intreaga Pensiune LA MAISON DE CAROLINE incearca sa readuca in imaginatia turistilor o epoca trecuta plina de emotie si amintiri, prin stilul arhitectural, materialele folosite si designul in tema. S-a incercat folosirea a cat mai putine materiale cotidiene precum metalul si plasticul si intoarcerea catre natura - lemnul, piatra si caramida.

Situata in centrul istoric al orasului Alba Iulia, La Maison de Caroline este gazduita de o cladire din secolul al XIX-lea. Cetatea Alba Carolina se afla la 600 de metri, iar gara este situata la 1,8 km distanta. Aeroportul International Sibiu se afla la 73,5 km.