Maria

Constanta, Jud. Constanta, Romania

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


HOTEL MARIA este situat in orasul Constanta, foarte aproape de Gara CFR. Cu acces rapid spre centru, port, zona industriala si litoral, Hotel Maria va ofera toate facilitatile unei unitati de cazare de 3* standard respectiv 3* superior pe drept meritate. La categoria 3* standard hotelul va pune la dispozitie 108 locuri structurate in 3 apartamente, 1 garsoniera, 8 single cu cabina de dus, 19 matrimoniale si 27 twin. La categoria 3* superior va asteapta in cele 13 twin si 14 matrimoniale dispuse pe 3 etaje, fiecare etaj fiind decorat si mobilat in culori diferite.

Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 614/27.12.2022

Dotari si servicii
Camerele spatioase, mobilierul modern si functional.
In incinta hotelului se afla o crama, al carui stil este cel traditional, cu o capacitate de 74 de locuri, ideala pentru evenimente sau intalniri de afaceri.
Unitatea de cazare dispune si de o camera de pastrat bagaje, parcare securizata in fata hotelului si nu in ultimul rand parcare subterana
Dotari camere
Camerele de 3* standard sunt dotate cu bai proprii, aer conditionat, TV, internet wireless, frigider si telefon.
Camerele de 3* superior (4*) mai dispun, pe langa dotarile standard, de seif, uscator de par, halat si papuci de baie si detectoare de fum.