Megalos

Constanta, Jud. Constanta, Romania

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


HOTEL MEGALOS este spatiul destinat odihnei si relaxarii dumneavoastra! Situat central, pe cel mai important bulevard din Constanta, Bulevardul Mamaia, chiar vis-a-vis de Universitatea Ovidius, aici veti gasi confortul si un ambient placut de care veti avea nevoie dupa o zi de munca sau pentru continuarea activitatilor dumneavoastra.
Acesta dispune de 27 camere twin, 14 camere double, 5 camere family (double bed + single bed), 1 junior suite, 1 deluxe junior suite si 1 apartament la ultimul etaj.
In apropiere:
Delfinariul, Microrezervatia, Expozitia de pasari exotice si Planetariul sunt la doar 5 minute de condus
Zona peninsulara, unde se afla Cazinoul Constanta, faleza orasului Constanta, si portul se afla la doar 10 minute distanta de condus
Pe timpul verii puteti sa vizitati statiunea Mamaia, impreuna cu parcul acvatic Aqua Magic, care este la o distanta de 5 minute de mers cu masina, fiind accesat direct de pe Bulevardul Mamaia
Principalele centre comerciale precum City Park Mall, Tomis Mall pot fi accesate la o distanta de 5 minute de condus, iar la Maritimo Shopping Center puteti ajunge in 15 min cu masina

Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 614/27.12.2022

Dotari si servicii
Spatiile de cazare sunt dotate cu televizor LED ,baie moderna cu cabina de dus, uscator de par si cosmetice hoteliere, seif, telefon international, internet prin cablu sau wireless, incalzire centralizata, aer conditionat, minibar, acces pe baza carduri magnetice, plase de tantari si podele de mocheta.
Restaurant: intr-un cadru intim si primitor, si cu servicii de calitate, va invitam sa ne vizitati in cadrul Restaurantului Hotel Megalos, unde puteti servi zilnic micul dejun. Va oferim o gama larga de produse, pe gustul si placul tuturor!
Restaurantul Hotelului Megalos are o capacitate de pana la 50 de locuri, un mobilier elegant dispus intr-un mediu cald si distins, si se poate inchiria in cazul in care doriti sa sarbatoriti zile de nastere, sa organizati cine de afaceri, dineuri corporate, sau mese festive.
Sala de conferinte: pentru evenimentele dumneavoastra precum traininguri, team-building-uri, intalniri de afaceri, conferinte, sau alte intruniri de tip business, Hotel Megalos va pune la dispozitie o sala de conferinte complet echipata, cu o capacitate de 70 de locuri. Aceasta poate fi organizata in functie de necesitatile dumneavoastra in forma de U, sala de clasa, amfiteatru, sau orice alt tip de aranjament. Pauzele de cafea le puteti servi fie in sala de conferinte, fie intr-un spatiu special amenajat, in functie de cerinte.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Micul dejun in stil bufet suedez este servit in fiecare dimineata incepand cu ora 07:00 si pana la ora 10:00
Dotari camere
Camerele Hotelului Megalos sunt spatioase, cu aer conditionat si includ bai private cu uscator de par si facilitati selecte. Acestea au balcon, TV prin cablu si frigider.
Camera dubla twin: are o suprafata de 18 Mp, dispune de 2 paturi twin;
Camera dubla matrimoniala: are o suprafata de 18 Mp, dispune de un pat Queen Size;
Camera family: are o suprafata de 18 Mp, dispune de un pat Queen size si de un pat Twin,
Suita junior: are o suprafata de 30 Mp, dispune de un pat Queen size,
Suite junior deluxe: are o suprafata de 30 Mp, dispune de un pat Queen Size, canapea coltar neextensibila in welcoming area de 4 locuri cu masuta;
Apartament: situat la ultimul etaj al hotelului ,cu vedere la mare, este un ansamblu exclusivist compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial, un livingroom cu birou si canapea si o baie cu cada. Are o suprafata generoasa de 59 mp si este dedicat cazarii in conditii de lux a 2 persoane. La cerere poate fi instalat in livingroom un pat suplimentar.