Megalos

Constanta, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Aceasta proprietate este la 5 minute pe jos faa de plaja. Hotelul Megalos este bine poziionat, la 500 de metri de Marea Neagra i la 2 km de populara staiune Mamaia. Acesta ofera un bar, recepie cu program nonstop, WiFi gratuit i un club deschis la sfarit de saptamana.
Camerele Hotelului Megalos sunt spaioase, cu aer condiionat i includ bai private cu uscator de par i facilitai selecte. Acestea au balcon, TV prin cablu si frigider.
Oaspetii se pot relaxa intr-un lounge comun. Printre alte facilitai gratuite se numara o masa, tenis, depozit de bagaje i cutie de valori. Un serviciu de transfer cu plata de la/la aeroport i inchirieri auto sunt, de asemenea, disponibile.
Micul dejun tip bufet este servit in restaurantul elegant al proprietaii, deschis in timpul dimineii. Un centru de afaceri i facilitai de banchet sunt disponibile la un cost suplimentar.
La cea mai apropiata plaja se poate ajunge in doar 1 km, iar delfinariul este la 1,5 km. Alte locuri de interes sunt Tomis Mall, la 2,7 km, i fostul cazinou din Constana, la 4 km. Aeroportul international Mihail Kogalniceanu se afla la cel mult 34 km.