Montana

Covasna, Jud. Covasna, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Hotelul Montana este situat in centrul statiunii Covasna, inconjurat de dealuri si paduri, beneficiind de liniste, aer curat si de atmosfera traditionala a vechilor asezari secuiesti.

Despre Hotel Montana, Covasna - prezentare hotel, facilitati si servicii oferite
Localizare:

Hotelul Montana este amplasat in statiunea Covasna, in imediata apropiere a zonei impadurite, avand o priveliste deosebita asupra intregii statiuni. Turistii sunt feriti astfel de zgomotele traficului intens si vor gasi aici linistea si confortul de care au nevoie.

Capacitate: 496 locuri in 244 camere cu 2 paturi i 4 apartamente
Numar etaje: p+ 8
Numar lifturi: 3

Dotarea camerelor: baie proprie, TV satelit, telefon, minibar in camerele de 3 stele. Unele camere dispun de balcon (nu se plateste tarif special pentru camerele cu balcon). La cerere, in camerele de 2* se ofera, contra cost, minibar /frigider (atentie: numar limitat!); Intrucat nu toate camerele permit montarea unui pat suplimentar, in unele camere este montat un al treilea pat, care poate fi folosit ca pat suplimentar. Hotelul dispune de o sala de conferina de 40 pana la 60 locuri (in funcie de dispunere).

Check-in / Check-out:
Ora de incepere a sejurului (check-in) : ora 14:00 in ziua sosirii.
Ora de eliberare a camerei (check-out) : ora 10:00 in ziua plecarii.

Restaurante/Baruri:

Restaurantul Montana are o capacitate de 290 locuri in saloane separate, cu specific romanesc si international, ofera preparate diversificate, pregatite sub atenta supraveghere a medicilor specialisti, oferind i meniuri dietetice/regim. Restaurantul este locul ideal pentru organizarea de evenimente, nunti, mese festive.

Modul de servire a mesei: bufet sau meniu fix. Hotelul dispune si de un bar de zi, unde se servesc bauturi racoritoare, bauturi alcoolice, sucuri naturale, cafea, ceai, diverse dulciuri etc.

Servicii fara plata acordate turitilor: internet wireless, informaii turistice; orarul mijloacelor de transport; trezirea clientilor la ora solicitata; obtinerea legaturilor telefonice; pastrarea obiectelor de valoare; transmiterea de mesaje; predarea corespondentei turitilor; acordarea de medicamente si materiale sanitare de prim ajutor in caz de accidente; pastrarea bagajelor; comenzi taximetre, imprumut carti de la biblioteca hotelului.

Servicii cu plata acordate turitilor: servicii telefonice; spalat si calcat lenjerie, parcare, inchirieri biciclete, acces piscina, sauna (pe baza de programare).

Accesul cu animale de companie: nu este permis.

Baza de tratament: se afla in incinta hotelului, aici se pot efectua zilnic circa 1900 proceduri, analize i alte servicii medicale.

Proceduri i tratamente: bai calde cu ape minerale carbogazoase i bicarbonate (denumite bai CO2), aplicare gaze terapeutice (mofeta), bai galvanice, bai cu dus subacval, electroterapie, gimnastica medicala, masaj, impachetari cu parafina, lympho-stimulare, camera aerosoli, salina artificiala. Rezultatele foarte bune obinute in urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezena i utilizarea apelor minerale carbogazoase i bicarbonatate, a mofetelor i a aerului puternic ionizat. Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat.