Muncel

Baile Felix, Jud. Bihor, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Hotelul Muncel este situat in localitatea Baile Felix.
Hotel Muncel dispune de 287 camere duble si 2 apartamente.dispuse pe 12 etaje, 4 lifturi,restaurant clasic,restaurant cantina,bar de zi,strand,baza de tratament,parcare(gratuit).
Oferta TRANZIT ODIHNA nu are inclus in tarif accesul la piscina.
Ofeta speciala cu tratament SEJUR BALNEO ACTIV include si accesul la piscina interioara sau exterioara ( functionala in timpul verii, tinand cont de conditiile meteo)
Baza de tratament: se afla in incinta hotelului.
Proceduri si tratamente: bai cu apa termala in cazi si bazine interioare, cu posibilitati de kinetoterapie; electro si hidroterapie; sali de gimnastica medicala; masaj medical. Tratamentele sunt recomandate de medicul bazei de tratament si sunt efectuate de personal medical specializat.
Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente:
- biletul de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S.
- cardul de sanatate - activ
Pentru turistii care NU prezinta biletul de trimitere, se va acorda o singur procedura de tratament/zi (exceptie sambata, duminica si sarbatori legale) in cuantumul celor 16 lei - conform tipului de pachet ales, dar numai in conditiile achitarii taxei de consultatie AZn valoare de 60 lei. In cazul in care turistii nu doresc achitarea taxei de consultatie, nu se va putea efectua nicio procedura de tratament, pachetul neputand fi modificat.
Taxa de consultatie se va achita la receptia hotelului!
TAXA DE STATIUNE -se va achita la receptia hotelului in functie de hotararea Consiliului Local
Accesul cu animale de companie: nu este permis.
Ora de incepere a sejurului (check-in) : ora 14:00 in ziua sosirii.
Ora de eliberare a camerei (check-out) : ora 10:00 in ziua plecarii.




Facilitati

Centru tratament balneo
Internet
Jacuzzi
Parcare
Piscina exterioara
Piscina interioara
Restaurant
Sala de conferinte
Sauna
Spa-welness