Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


2 camere pentru persoane cu dizabilitati!

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Turistii hotelului vor beneficia de 50% reducere la inchiriere echipament copil/adult, numai pentru jocurile prin copaci la PARADIS LAND - Parc de Aventura in Neptun.

HOTEL MURES este situat in centrul statiunii Saturn, langa hotel Prahova si hotel Hora, la o distanta de aproximativ 100 m de plaja.
Hotelul dispune de 5 etaje cu 153 camere - 76 camere duble superior cu balcon, 54 camere duble superior cu aer conditionat, 23 camere standard fara balcon.
Dotari si servicii
In ultimii ani Hotel Mures a beneficiat de un proces de modernizare si are in acest moment toate baile renovate, pardoseala acoperita cu gresie, geamuri de tip termopan. Parcare contra cost- 20 lei ( se achita la receptia hotelului).Turistii beneficiaza de reducere 50 % la plaja Banana Beach.
Nu se accepta animale de companie.
Servicii masa
MASA: Restaurant propriu
Mic dejun - bufet suedez
Pranz si Cina - variante de meniu ( meniu fix)

Dotari camere
Camera dubla parter cu TV si frigider (parter, fara balcon) - paturi twin sau matrimoniale, baie cu dus, TV, frigider;
Camera dubla superior cu TV si frigider (etaj, cu balcon) - paturi twin sau matrimoniale, baie cu dus, TV, frigider;
Camera dubla superior cu aer conditionat, TV si frigider (etaj, cu balcon) - paturi twin sau matrimoniale, baie cu dus, TV, aer conditionat, frigider.
Camerele pentru persoane cu dizabilitati - sunt situate la parter, au un spatiu generos, sunt prevazute cu usi de dimensiuni mari, special amenajate pentru accesul cu carucior.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- primul copil 0 - 6.99 ani gratuit, fara pat suplimentar, al 2-lea copil 0-6.99 achita 50% din cazare pentru pat suplimentar;
- un copil 7 - 11.99 ani achita 50% din cazare si are pat suplimentar;
- doi copii 7 - 11.99 ani achita fiecare 50% dintr-un loc, dar primesc un singur pat suplimentar;
- 12- 17.99 ani achita 70% din cazare, cu pat suplimentar;
- 1 adult + 1 sau 2 copii 3 - 6.99 ani - achita camera integral.